x
x
x

muosna12

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Juu,eli Muumi vaatteita,kaikki käy,yöpaidat yms..........104-110cm.Samoin mummo on hurahtanut vanhoihin puhelimiin.........Reilusti yhteydenottoa odotan.Kuin myös,Tarvitsen pari rattikelkkaa.....kaikkea 2v pojalle.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

207 pistettä
98,8 % positiivisia

:(
ostaja on hyvin kevyt mielinen.katso seuraavan kerran tuotetteen osastoa,ja kysy jos ei muuta ennen ostospäätöstä.Niin ei tule väärinkäsityksiä, eikä kenenkään aika kuulu turhaan.kaikkeen lisäksi jos teet virheen hyväksy sen, äläkä kiukuttele tekosyillä.  
14.03.2011 00:31
Kohde: 167673078
muosna12: Tämä myyjä ei eroita metalleja toisistaan.Varoitua!Myy roska koruja,mainiten täyttä kultaa,kuten minulle kävi Käärme sormusta ostaessa.Kannattaa TODELLA TARKISTAA,MITÄ ROMUA MYY KULTANA?!Itse erehdyin kysymään onko todella kultaa,halpa,sain negatiivisen

:(
Olkaa varovaisia tämän henkilön kanssa ainakin huuto.net paketti palvelun postituksessa.Kun minä lähetin paket.huuto.net. oli puh numero väärä, ei itella silloin voi ilmoittaa kun ei ole numeroa mikä ottaa tiedon vastaan.nyt on oikea numero.Hyi!  
11.08.2010 08:34
Kohde: 144110735
muosna12: -Kyllä ymmärrän kaupanteon.Jos myyjää ei saa puhelimella tai netillä kiinni,kuinka voi noutaa paketin?Puh.n.ihan oikea,koska myyjä soitti ja haukkui minut puhelimessa.........Että näin toimii myyjä!Täysi pettymys tällä saralla.VAROKAA,HUIJJAA-------