x
x
x

Shockwawe

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Ostelee ja myy sekalaista tavaraa. Lunastamatta jättämisestä negatiivinen palaute (oli syy sitten mikä hyvänsä).Tuotteilla ei ole pääsääntöisesti palautusoikeutta (sovittavissa), .En vastaa postin kadottamista/rikkomista tuotteista.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

123 pistettä
98,5 % positiivisia

:|
Anteeksi sekaannus mallista, pakkausta ei olut enään tallella ja varsin saman näköinen kuin optima...hinta uutena kuitenkin n.200€, josta maksoit siis 62€. Toimituskulut matkahuollon määrittelemät, painoa kuitenkin yli 3kg.  
20.05.2012 08:54
Kohde: 216529559
Shockwawe: Aiheeton/kosto neutraalipalaute myyjältä.NOVA on halvempi hana malli kuin OPTIMA, eli hinta uutena noin 150€. Hanassa lukee NOVA kromauksessa. Postiin vietynä alle kympin toimituskulut, mutta tämä ei myyjälle käynyt.Myöskään tilisiirto ei käynyt myyjälle

:|
Palautteet annetaan itse kauppatapahtumasta, ei palautteiden antamisesta. Annan myös neutraalin. Jos vaihdat positiiviseksi niin vaihdan myös.  
11.12.2008 18:27
Kohde: 90878420
Shockwawe: ensin et antanut palautetta ollenkaan. neutraalin palautteen jälkeen tuli.ja et muuttanut palautettasi vaikka minä muutin. Tätä palautteen antajaa kiinnostaa vain oma saamansa palaute !!! Palautteen anto on osa kaupankäyntiä täällä !!!