x
x
x

Rica

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Täällä huutonetissä myyn tarpeettomaksi jääneitä tavaroita tai ostan omiin harrastuksiini, lähinnä käsityö- ja askartelujuttuja. Arvostan laatua. Tunnuksella TanssivaLanka myyn yritykseni tuotteita; konekirjonnan tarvikkeita ja lastenvaatteita.

http://www.tanssivalanka.fi/


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

360 pistettä
98,9 % positiivisia

:(
Sai tilitiedot mutta ei kuulunut viikkoon maksua tai yhteydenottoa. Tämän jälkeen halusi purkaa kaupan niin että minä maksan takaisin huutosumman ja postikulut sekä kulut siitä että hän lähettää kankaan takaisin.Pk:sta vastaa ostaja,myös purkutilanteessa. 
Myyjä: poistettu-125220
08.01.2012 18:39
Kohde: 202134762
Rica: Myyjä ilmoitti kankaan uudenveroiseksi. Kangas on haalistunut selkeästi nurjalta, ja siinä on reikiä. Ei siis uudenveroinen. Katson tulleeni huijatuksi myynti-ilmoituksessa, sillä perusteella vaadin kaupan purkua ilman minulle tulevia kustannuksia.

:(
Se ilmeisesti tamminen tarkoitti sitä mitä siinä sanottiinkin. En tunne eri jolopuulaatuja ehdottoman tarkasti ja arvelin pinnan olevan tammea. Umpipuusta ei ilmoituksessani puhuttu mitään. Muutan palautteeni kiittäväksi, jos Sinäkin muutat. 
11.04.2008 20:51
Kohde: 74213246
Rica: Lastulevyrunkoinen kirjoituspöytä ei liene "ilmeisesti tamminen", mielestäni siis ilmoituksesi oli harhaanjohtava. Siitä neutr. palaute sinulle. Se, että haluat antaa minulle negatiivisen, on sinun asiasi. En "pelaa" palautteilla vaan pyrin rehellisyyteen