x
x
x

kiiranella

Tämä käyttäjä ei ole tunnistautunut. Lue lisää

Myyn lähinnä kaksostytöiltä pieniksi jääneitä vaatteita ja tavaraa. Myynnissä on myös muutakin kotoa löytyvää meille tarpeetonta tavaraa. Arvostan nopeaa, rehellistä kaupantekoa. Paketti lähtee postiin, kun rahat ovat tilillä.:)


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

328 pistettä
99,2 % positiivisia

:|
Kiitos kaupoista,nopea toimitus. Neutraali siitä,että takin ripustuslenkki oli irti toiselta puolelta ja kauluksen sauma revennyt lenkin kohdalta noin 5 cm matkalta. :| Muilta osin hyvä ja kuvauksenmukainen puku kuitenkin. 
20.03.2013 22:12
Kohde: 256138559
kiiranella: En muistanut tuota, kun oli yli vuoden kaapissa. ;) Katsoin vain pintapuolisesti puvun ja siinä ei ollut kulumia. Tyttö on tarhassa vetänyt takin naulakosta reippain ottein, olisin korjannut, jos olisin tämän muistanut/huomannut. ;)

:|
Muuten kaikki plussaa, mutta vyötärökuminauha housuista pahasti käänteellä, tästä ei maininta kuvatekstissä. Kiitos kaupoista kuitenkin, muuten kivat pöksyt.:) 
19.10.2012 13:05
Kohde: 237117252
kiiranella: No joo huomasin sen postitusvaiheessa, mutten viitsinyt enää siinä vaiheessa tästä mainita, kun sai varmaankin kierrettyä takaisin oikein päin, eikä muuten mitään vikaa pöksyissä ollut. Kiitos kaupoista.:)

:|
Nopea toimitus ja mukavanoloinen myyjä :) Pakko antaa kuitenkin neutraali palaute koska paketti oli revennyt monesta kohtaan rikki ja haisi tupakalle (haju myös tarttunut housuihin):( Luulen tämän olevan postipoikien tekosia, vai?  
25.11.2009 16:00
Kohde: 119570815
kiiranella: Oli pakko sulloa haalari helposti kuoreen, sillä muuten olisi postarit nousseet kohtuuttoman korkeiksi eli olisi mennyt maxikirjemaksu, joten pyydän anteeksi tätä rikkoutunutta kirjettä ja täten housujen hajua.;)Onneksi tuli kuitenkin perille.:)