x
x
x

Arttuk

Tämä käyttäjä ei ole tunnistautunut. Lue lisää

Olen IT-alan ja tekniikan harrastaja Kajaanista ja harrastuksena tietokoneiden ja elektroniikan lisäksi keräily.Yleensä olen ostajana kaupoissa, mutta joskus on jotain myytävääkin.

http://futiskainuu.net/


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

71 pistettä
96,0 % positiivisia

:(
Aivan uskomaton kaveri, toivottavasti ei huuda teidän tuotteitanne. Rutisee aivan uskomattomia asioita, kohteessa mainittu nouto/maksutapa mutta ei käy millään 
Ostaja: poistettu-578387
05.03.2006 12:46
Kohde: 27727348
arttuk: YP jo kerran poisti tämän palautteen, mutta ei saa pidettyä aisoissa tätä tyyppiä. Suurin ongelma tais olla, ettei voinut kertoa osoitetta mistä koneen olisi voinut hakea. Maksaakin olisi pitänyt, konetta ei aikonut luovuttaa, koska ei luota kuitteihin.

:(
On kaverilla otsaa, uskomaton narisija - kuinka edes kehtaat ! Maksoin takuusi postikulut ihan hyvää hyvyyttäni ja vielä valitat siitäkin ! Ostit tavaran yksityishenkilöltä joiden välisessä kaupassa siteeraamaasi kuluttajasuojalakia ei sovelleta. 
26.05.2005 21:46
Kohde: 15267068
arttuk: Miten voit myydä tavarat uutena, täysillä takuilla, jos muka olet yksityinen? Tuskin maahantuoja yksityiselle myy? Entäs Combox Oy, jonka nimi näkyy takuulapussani ja osoite sama kuin sinulla? Ja maahantuojan kanssa neuvoteltuasihan päädyit maksamaan pk:t