x
x
x

kaverus

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Myyn satunnaisia hutiostoksia ja muuta hyväkuntoista tavaraa.

Olen tarkka ostamieni ja myymieni tavaroiden kunnosta. Tarkistan myymäni tavarat huolellisesti, mainitsen pienetkin viat, enkä myy mitään sellaista, mitä en itse haluaisi ostaa.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

154 pistettä
98,4 % positiivisia

:|
Tämä ei ole kostopalaute. Et kiittänyt nopeasta toimituksesta. Paita on käyttämätön,kai minä itse sen tiedän. Hihansuut on marikankaille tyypillisesti taitekohdissa haalistuneet ,ei ole pinttyneet kuten tulkitset. Rättikaupan tapaan tosi turhauttavaa. 
25.01.2014 18:49
Kohde: 295629473
kaverus: Ostin paidan, jota myytiin käyttämättömänä. Hihansuissa oli kuitenkin kuluneet ja aavistuksen pinttyneet taitokset. En ymmärrä, miten käyttämättömässä paidassa voi olla kuluneet hihankäänteet.

:|
Tuote hieman naarmuuntunut ja likainen (ei mainintaa kohteen kuvauksessa), vaikka olikin postittaessa hyvin pakattu, ei siis postin syy. Muutoin vastasi tuotekuvaustaan ja solmin ok kaupat. Kiitos kaupoista!  
Ostaja: poistettu-1342491
13.12.2009 18:02
Kohde: 120893426
kaverus: Olen pahoillani, en huomannut tutkia tuotetta naarmujen tai likaantumisen varalta, koska kyseessä on tosiaan käyttämätön tuote. Toivottavasti poskipuna ja purkki olivat kuitenkin sisältä kunnossa! Kiinnitän asiaan jatkossa parempaa huomiota!