x
x
x

evaala

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Pohjoissuomalainen senioriopettaja, joka myy kippoja, kun vitriinit pullistelevat. Keräilijän vikaakin on : ) Toimin aina asiallisesti ja luotettavasti. En peri enkä palauta pieniä postimaksujen heittoja. Kesällä voi tulla max viikon toimitusviive.


Palaute

308 pistettä
99,5 % positiivisia

:|
Korkkarit tuli tänään ja ihan yhdissä juhlissa tuskin korkolaput menee vaihtokuntoon. Olisi ehkä ollut syytä mainita!! No eipä hintakaan ollut kummoinen, eli suutarille siis. Muuten kaikki meni loistavasti. 
13.05.2014 17:02
Kohde: 311528372
evaala: Huomasin kyllä itsekin erikoiset korkolaput, mutta en osannut ajatella, että kyse olisi kulumisesta, kun yhdet ylioppilasjuhlat liian pienissä kengissä todellakin riittivät. Palautan rahat tilillesi, niin saat kengät korkolappujen hinnalla.

:|
Ihan jees, paitsi että kun puhelimitse kaikki kaupan yksityiskohdat oli jo sovittu, niin tunteja sen jälkeen aloit jostain syystä epäröimään ja sähköpostitse vaatia kuvia tuotteesta ja epäillä mua huijariksi hyvinkin oudoin perustein. Mutta kaupat tuli.  
28.02.2011 11:18
Kohde: 167339547
evaala: Minun näkökulmastani kyse oli normaalista varmistuspyynnöstä. Hinta oli monta sataa euroa ja myyjällä oli vain yksi palaute viime vuosilta. Edellinen lahjakortin ostoaikeeni,eri nimimerkiltä kylläkin, paljastui tarkastuksessa huijaukseksi