x
x
x

pietarinmaki

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Ostan siistejä laadukkaita vaatteita lapsilleni.Arvostan rehellistä sujuvaa kaupankäyntiä, maksan huutoni ajallaan! :) :) Myyn myös perheelle tarpeetonta, pyrin nopeaan postitukseen!En vastaa postin virheistä.Vakioviesti käytössä! :)


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

584 pistettä
99,8 % positiivisia

:|
Valitettavasti en voi antaa positiivista palautetta kengistä; kehuttiin hyväkuntoisiksi mutta vetoketjut niin kuluneet kengän tiukimmasta kohdasta että toinen ei mene ollenkaan kiinni edes ilman jalkaa, yksi niitin tausta puuttuu, tahroja..hukkaan meni.  
Ostaja: kt77 (110) Tämä käyttäjä on tunnistautunut
01.09.2012 09:55
Kohde: 231786491
pietarinmaki: Ilmoituksesta tulee ilmi,kenkiä on käytetty ja mm.tahroja on. Tyttöni koitti kenkiä ennen myyntiin laittoa ja vetoketjut toimi silloin moitteettomasti.Ulkoisesti kengät ovat hyväkuntoiset,ei reikiä tms...Pahoitteluni jos kengät eivät olleet mieleisesi.

:|
Body on sinulla jo huomenissa!  
Myyjä: -
15.01.2009 18:05
Kohde: 93589174
pietarinmaki: Kuukauden odotuksen viestien yms.. jälkeen body tuli perille! KIITOS! Toivottavasti parannat tapasi! Miksi annat minulle neutraalin palautteen jos itse mokailet yhteydenpitojen ja lupaustesi kanssa? Maksoin huudon HETI sen sulkeuduttua!