x
x
x

nappiki

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Olen kahden tytön ja pienen pojan äiti. Myyn ja ostan tuotteita, lähinnä lastenvaatteita. Arvostan rehellistä kauppaa ja pyrin postittamaan tuotteet heti maksun saavuttua.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

144 pistettä
98,9 % positiivisia

:|
Bamse paita saapui tänään. Etuosassa kaksi selvästi näkyvää tahraa, ja tuotekuvauksessa luki \"tahraton\". Toinen kerta kun joudun sanomaan samaisesta asiasta:/. Muuten muu +++. Tarkkuutta tahrojen suhteen pliis... 
12.10.2012 21:59
Kohde: 238383369
nappiki: Nyt kyllä olen tarkastanut tuotteen ja se oli tahraton. En ymmärrä palautetta. Mutta kiitos kuitenkin kaupoista :)

:|
Nopea toimtus, siitä plussaa. Miinuksena Yökkärin housuissa lahkeen rypytyskuminauhat katkeileet samoin ompeleet.Nähtivissä.Lisäksi haaleita tahroja, joista ei mainintaa. Tosin kunto laitettu tyydyttäväksi, mutta olisin toivonut mainintaa näistä.  
18.07.2012 09:48
Kohde: 227389176
nappiki: Tämä on mahdollista. Laitan aina kuntoluokituksen sen mukaisesti jonka katson tuotteen olevan. En aina ole huomannut luetella kaikkia pieniä \"virheitä\" erikseen. Täytyy olla tarkempi jatkossa :) Toivottavasti tuote kuitenkin toimii teillä!