x
x
x

kmlahti

Tehomyyjä Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Kirjojen sekä Swarovskin kristallifiguriinien keräilijä kroonista bibliofiliaa sairastavasta suvusta. Myyn tuplakappaleita kokoelmistamme ja ostan innolla uutta tilalle.
Kommunikoin vain sähköpostitse!


Palaute

1 821 pistettä
99,8 % positiivisia

:(
E-mailini:"Negatiivinen palaute kiertoon myös myyjälle joka ei jousta millään lailla!Voin ponin hakea varmaan jo ensi kuun puolella parhaassa tapauksessa, tuskin se paljoa hoitoa vaatii ja tilaa jos säilytät siihen asti? :D" En todellakaan suosittele!  
Ostaja: poistettu-1307963
18.08.2009 00:40
Kohde: 111126658
kmlahti: Kostonega uskomattoman huonokäytöksiseltä, kiroilevalta ostajalta. Kohteessa 1 vko maksuaika, ostaja ilmoitti ettei aio maksaa postikuluja. EN SUOSITTELE HUPIHUUTAJIA, en varsinkaan sellaisia jotka kuvittelevat itse laativansa huutokauppojen säännöt.

:(
Myyjä lähetti helposti rikkimenevän lelun sellaisenaan kirjekuoressa, ilman mitään toppauksia. Kun uskalsin asiasta tiedustella minun käskettiin "hakata päätä seinään". Sen jälkeen sain lukuisia aggressiivisia viestejä.Sovitteluyrityksistä huolimatta. Sa 
25.11.2003 17:48
Kohde: 5696067
kmlahti: Henkilön EI käsketty hakata päätään, sanoin hakkaavani itse omaa päätäni. Ostaja itse vaati postituksen kirjekuoressa. Kun ehdotin kohteen palautusta ei suostunut siihen vaan alkoi uhkailemaan. Ei myöskään suostunut ottamaan kuvaa "hajonneesta" kohteesta.