x
x
x

Tomugorba

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

En kuseta. En vastaa postin mahdollisesti hukkaamista / vahingoittamista lähetyksistä. Ostajan haluamat ja maksamat Postin lisäpalvelut tottakai järjestyy. Lähetys vasta kun rahat näkyvät tilillä.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

210 pistettä
99,0 % positiivisia

:(
EI MAKSANUT HUUTOAAN! Huusi monot hintaan 11€ + pk 7,95€ Ilmoitti vasta huudon sulkeutumisen jälkeen, että haluaa noutaa tekemänsä huudon. Toimitusehdoissa on maininta, että toimitus vain postitse huutopakettina. Ostaja lukee ja hyväksyy toimitusehdot.  
18.01.2010 10:27
Kohde: 123876879
Tomugorba: Hakuehtoihin laitioin lähialueen kunnat enkä bongannut "vain postitus"-mainintaa eli oma moka. Ei muita huutajia joten eipä maailma tähän luulisi kaatuvan. Täten lupaan etten 11 euron peruuntuneita kauppoja uhkaa viedä poliisille :)

:(
Ei ostanut huutamaansa kovalevyä, vaikka hintavaraus ylittyi. Huusi ilmeisesti vahingossa kaksi levyä samana päivänä. Yhteydenpito kuitenkin pelasi mainiosti, joten sain levyn nopeasti uudelleen myyntiin. 
14.12.2002 21:26
Kohde: 2445837
tomugorba: Huuto.net:n ongelmien takia en saanut tietoa tämän kohteen voitostani. Koska en saanut tietoa voitostani, huusin uutta kohdetta ja voitin senkin. Yllätys oli melkoinen kun klo 15 päättyneen huudon voittotieto tuli vasta klo 23...PASKA JUTTU !