x
x
x

mamma&miia

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Onpa lastenvaatteita kerääntynyt! Laitan myyntiin meille pienet, mutta muille täysin käyttökelpoiset vaatteet. Ehkä komeroista löytyy muutakin, katsotaan... Tavoitteeni on osaltani tukea kestävää kehitystä sekä kierrätystä. Arvostan reilua kaupankäyntiä.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

223 pistettä
99,4 % positiivisia

:|
Mietin pitkään kumman palautteen antaisin mutta päädyin kuitenkin neutraaliin.Kaupat sujuivat muuten hyvin, mutta lippujen saaminen meni aika viime tippaan/ hieman hankalaksi :/Siksi neutraali. 
30.11.2014 19:34
Kohde: 339767373
mamma&miia: Ok, olihan se viime tipassa. Olit sanonut että tarvitset ne viimeistään klo 12 ja kello oli muutama minuutti yli klo 11 kun sait ne. Tiedän että olin sanonut että yritän lähettää ne klo 11 mennessä ja sinä odotit... Toivottavasti ilta meni mukavasti!

:|
Good price but not in good condition! I bid for two shoes. One of the pair is in good condition but the other is not even washed. Second one is dirty which is not visible in the posted photos. But she is kind that she added socks free of cost! 
20.10.2014 00:05
Kohde: 332034213
mamma&miia: I'm sorry if I didn't say it clear enough: ".. kengät ovat vähän enemmänkin käytetty. Mutta laatukenkiä kun ovat, niin uskon että vielä kelpaa jollekin pienelle neitokaiselle! Ehjät. Vuorelliset nilkkurit ovat Ecco merkkiset,..." Kunto: tyydyttävä