x
x
x

greenjalapeno

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Välillä ostan, välillä myyn. Arvostan tehellistä kaupankäyntiä :)


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

634 pistettä
99,5 % positiivisia

:|
Kiitos kaupoista. Itse en kyllä antaisi kuntoluokitukseksi tälle hyvä, varsin nuhjaantunut fleecetakki jo oli, langan purkaumaa ym. Toimitus kuitenkin nopea ja yhteydenpito hyvä! Toinen tuote moitteettomassa kunnossa! Mukavaa kesää! 
17.05.2013 11:05
Kohde: 265817002
greenjalapeno: Ei ottanut edes yhteyttä vaan jätti suoraan neutraalin.Pyrin itse olemaan reilu ja purkamaan kaupan/antamaan alennusta jos jotain vikaa oikeasti on.Näkemykset tuotteiden kunnosta eriävät aina ja käytetty on aina käytetty, varsinkin fleece nyppääntyy aina.

:|
Kohteessa kuvaus mielestäni harhaanjohtava. Sisätaskuvaippaa myytiin taskuvaippana. Palauts olisi onnistunut, mutta kaikki postikulut olisivat jääneet ostajalle. Halpaa tuotetta ei siis kannattanut palauttaa. Yhteydenpidosta ++ ilmoituksen sisällöstä --- 
11.03.2013 22:31
Kohde: 256075871
greenjalapeno: Myynnissä oli taskuvaippa,termistö löytyy http://www.kestovaippainfo.fi/kestovaipat/sanasto/ Ilmoitus ei ollut harhaanjohtava.Ostajalla itsellään neutraali palaute,ettei häneltä ollut saanut postareita takaisin vaikka oli palautettu likainen tuote.

:|
Muut tuotteet oli kyllä pääosin kuten kuvauksessa, mutta tämä ei valitettavasti ollut uudenveroinen, kuten piti. Etumuksessa sekä hihassa (rasva?)tahraa. Muuten kaupat sujuivat hyvin.  
31.07.2012 16:22
Kohde: 227820867
greenjalapeno: Olen pahoillani! Yritän tarkastaa vaatteet parhaani mukaan, mutta rasvatahraa en kyllä huomannut. Hupparia on varmaan koskaan käytetty vain kerran. Olisi ollut kohteliasta ottaa minuun yhteyttä, olisimme voineet sopia kaupan purkamisesta. Voimme vieläkin!