x
x
x

Brunsku

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Tavaroita tulee myyntiin aina kun saan siivousvimman ja tyhjennän kaappejani! Yhteydenotto toimii sähköpostin välityksellä. Odotan maksua 7 päivää huudon päättymisestä.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

482 pistettä
99,2 % positiivisia

:(
Surkein kauppa mitä olen näinä monina vuosila tehnyt. Myyjä myy toisten tavaroita joista ei tiedä mitään. Erittäin töykeä käytös, luuri korvaan jne. Lukekaa KAIKKI hänen palautteensa ennen kuin huudatte häneltä ! 
Ostaja: poistettu-71377
23.08.2007 01:23
Kohde: 58581503
brunsku: Et lukenut kunnolla myyntikuvausta etkä edes noutaessa tarkistanut viimeist. oliko tuote halutunl. Muutit palautetta 4krt,ensin nimittelit:"taitaa olla omat kaapit jo tyhjät. NEUVOTTELUTAIDOTON, ILKEÄ JA TIETÄMÄTÖN". Asiaton nimittely kertoo kaiken!!!!

:(
Tuote ei vastannut kuvausta.Ei suostu purkamaan kauppoja/hinnan alennukseen.En suosittele kenellekään!Kyseenalaista tämän hlön kanssa kaupankäynti,vaadi lisäkuvia joka kantilta,vähintään nouda/maksa paikanpäällä.Syyllistää ostajan täysin,kovin mv-näkökulm 
04.03.2006 10:59
Kohde: 27690220
Brunsku: Niin tuotehan vastasi kuvausta, itse vain et ollut selvillä mitä "AITO TALJA" tarkoittaa. Eli pidäpä itse huoli siitä että selvität ennen huutoa mitä olet huutamassa. Älä vieritä omaa tietämättömyyttäsi myyjän kontolle.

:(
Saumat kiersi kahdessa tuotteessa, kolmessa tahroja, kyllä sellaiseta rehellinen myyjä mainitsee kuvauksessaan mutta sinä et, etkä suostunut ottamaan niitä takaisinkaan vaikka olisin maksanut pk:t 
Ostaja: poistettu-344570
21.07.2004 19:09
Kohde: 9358557
Brunsku: Kyseisissä vaatteissa ei kyllä ollut mainitsemiasi vikoja, tiedän itse sillä itse olen vaatteita käyttänyt! Muin vaatteet käytettyinä siisteinä, joita ne olivatkin. Iskikö sinulla rahapula tai ostit vääränkok vaatteet,jotka yritit vilpillisesti palauttaa?

:(
Minulla oli tuotteesta voittava huuto ja niin ilmoitti myös huuto.net. Myyjä kuitenkin myynyt jo ennen kohteen sulkeutumista toisen tuotteen. Ilmoitti siitä kuvauksessa, mutta asiasta en tiennyt, koska minulla ei ollut mitään syytä seurata kaupan kulkua, 
21.05.2004 13:58
Kohde: 8823217
Brunsku: En voi sille mitään, jos et itse huuda voittavaa huutoa. Ilmoitin että toinen laukku oli jo myyty (huutajalla oli kiire) ja että nyt huudettiin kilpaa toisesta.Ohjeissakin sanotaan,että monen tuotteen huudoissa kannattaa seurata kohdetta itse aktiivisesti

:(
Punaisissa housuissa mustia tahroja, jotka eivät lähde pesussa. Myyjä ei hyvitä/peru kauppoja vedoten siihen, että käytetyt housut eivät ole uudet. "Käytetty on aina käytetty." Myi housuja siisteinä, mutta sain käyttökevottomina. En suosittele! 
Ostaja: poistettu-354635
17.05.2004 09:33
Kohde: 8431508
Brunsku: Olen pahoillani että meillä on täysin eri käsitys mikä on "hyväkuntoinen käytetty" tuote. Housut ovat aivan siistit, olleet minulla käytössä. Eli eivät ne kyllä käyttökelvottomat ole! Ainahan käytössä tulee joitain normaalia käytön jälkiä.