x
x
x

mattiauto

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Olen rehti keräilijä,joka täydentää ja harventaa kokoelmiaan. Hoidan asiat ja yhteydet ripeästi. Negatiivistä palautteista en pidä muilla enkä itsellänikään. . Minulle voi siis viestiä suoraankin,jos kaupassa on huomauttamista.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

994 pistettä
99,6 % positiivisia

:(
Ostin uudeksi väitetyn puukon. Terässä oli kuitenkin iso kolo. Niinpä palautin puukon. Myyjä myönsi virheen, mutta lähetti jälkikäteen erittäin asiattomia viestejä syyttäen mm. valehtelijaksi. Miettikää tarkasti ennenkuin ostatte kyseiseltä henkilöltä!!!! 
Ostaja: poistettu-1394255
29.01.2009 19:47
Kohde: 96360689
mattiauto: Hm,hm...viliperin potaskaa! Väitetty "iso kolo" oli hiuksenohut profiilin mutka uudessa puukossa.(kuva)Hyväksymäni palautuksen todelliset syyt ovat huutajassa itsessään. Tällaisiin törmää joskus - onneksi harvoin - muuten reilussa joukossa. Harmi!

:(
Kerroin puh.avoimen rehellisesti että on tapahtunut erehdys,syystä jonka ilmoitin selkeän yksiselitteisesti.Mainitsitte vastavuoroisesti *unohdetaan koko juttu*! Tuo antamannetulkinta oli sinetti käydylle keskustelulle. Rahasta emme keskustelleet kuten ol 
Ostaja: -
24.04.2006 08:27
Kohde: 30599214
mattiauto: TÄMÄ ON JO TOINEN PALAUTEVERSIO! HENKILÖ ILMEISESTI HALUAA JATKAA SELITTELYÄÄN PALAUTTEIDEN KAUTTA.TÄHÄN EN TULE TÄMÄN JÄLKEEN OTTAMAAN OSAA. KATSOKAA VEIJARIN PALAUTEHISTORIAA; SE KERTOO MISTÄ ON KYSE!

:(
Ostin piipun, jonka väitettiin olevan erinomaisessa kunnossa. Piipun imukappaleessa oli hampaiden tekemä reikä. Piippu oli siten rikki. (Toimitus tapahtui sentään niin pian kuin mahdollista.) 
02.01.2006 13:09
Kohde: 24219284
mattiauto: Ole ystävällinen ja palauta piippu. Maksan heti takaisin huutohinnan sekä postin. Liian halvalla olisitkin saanut nahkakoteloisen merenvahapiipun.(Mielestäni tämän palauteasian olisit voinut hoitaa reilusti ja miehekkäästi ottamalla yhteyttä suoraan.)