x
x
x

karhuntassu

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

SIIVOILEN PAIKKOJA JA LAITTELEN TÄNNE SEMMOSTA YLIMÄÄRÄISTÄ TAVARAA MITÄ ON TULLU SÄÄSTELTYÄ JA SEMMOSTA PIENTÄ REMONTTIA VAILLA OLEVAA, JOS NIISTÄ JOKU SAIS VAIKKA VARAOSIA JA JOTAIN TYÖKALUJA ITSELLE TARPEETTOMAKSI KÄYNEITÄ. JA MYÖS VAATTEITA.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

126 pistettä
96,4 % positiivisia

:(
Uudveroinen tuote ei todellakaan ollut sitä :( Takin palautus omalla kustannuksella vain (6€ + 6€ ) olisi onnistunut. Tarkkaavaisuutta tuotekuvauksiin. Älä työnnä ostajalle omia mokiasi! Kuvat olet nähnyt tuotteesta, kanna vastuusi asiallisesti. 
04.02.2017 16:12
Kohde: 433139722
karhuntassu: mitkä kuvat? ainoastaan negatiivisen palautteen... ostaja ei suostu kaupan purkuun vaan jatkaa valittamista kun sadetakin sisäpuolella on jotain ilmeisesti takin kuivumisesta jääneitä jälkiä

:(
Vilpillinen tuotekuvaus,koneessa ei ram muistiakaan ja vehje verkonpaino muutenkin.Kaatiskone,myyjä piiloutuu varaosaksi kuvauksen taakse.Myyjän ainut yhteydenpito kostonega.Vie roskat kaatopaikalle ja tee rehelliset kuvaukset tavaroista.  
Ostaja: mums (597) Tämä käyttäjä on tunnistautunut
10.12.2012 09:10
Kohde: 243427877
karhuntassu: tuote myytiin varaosiksi tai rassattavaksi ja puutteet oli kerrottu. eli: kone käynnisty mut hidasteli. päällisin puolin siisti kone. nyt puuttuu kovalevy ja virtajohto, akku oli ihan toiminta kuntoinen ja siinä oli vieläkin virtaa vaikkei konetta ole...

:(
Ihan kaikkea paskaa ei kannata laittaa myyntiin mitä olet saanut \"kaupoista\" käsiisi 
11.09.2012 15:22
Kohde: 232740957
karhuntassu: ilmeisesti jäi ilmoitus lukematta, laite myytiin varaosiksi ja kaikki viat ja puutteet oli lueteltu ilmoituksessa, ilman yhteydenottoa nega palaute vaikka omas lukutaidossa vika. tämmösestä annan aina myös negan takasin.