x
x
x

6anitra

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Myyn ainoastaan aitoja ja hyväkuntoisia tuotteita. Tavoitteena on sujuvat ja nopeat kaupat puolin ja toisin. En vastaa posti /matkahuollon kadottamista/rikkomista kirjeistä/paketeista.


Palaute

66 pistettä
95,9 % positiivisia

:(
Otettu ylläpitoon yhteys näistä tämän myyjän kostonegapalautteista, saanut ylläpidolta ohjeistuksen palautteen antamiseen ja nämä jatkuvat vaan:( eli kannattaa miettiä 2 kertaa tekeekö hänen kanssaan kauppaa...en tod suosittele! 
16.10.2017 17:54
Kohde: 452870996
6anitra: ostaja sai hyvät kuvat tuotteesta ja reilusti alennusta, mihinkään ei ole tyytyväinen. Ei ymmärtänyt että hotstampia ei laiteta canvakseen vaan nahkaosaan. Ei hotsatmpia. Pitäisi tietää ottaa selvää asioista, kun ei itse tiedä.Erittäin hankala ostaja.

:(
Ei saatu tietoa myydystä tuotteesta. Myyjä alkoi riitelemään ,kun pyysimme tuotteesta tietoa. Tilinumero kummikin lähetettiin ennen tietoa, jota kysyttiin kaksi kertaa. Kaupankäynti riitti tämän myyjän kanssa!Sevi 
15.10.2016 19:30
Kohde: 425285436
6anitra: Ostaja huusi tuotteen, eikä ollut sitä ennen kysynyt mitään minulta. Alkoi sen jälkeen perumaan kauppaa, kun oli jo huutanut tuotteen. Ennen huutoa hoidettava kysymykset.Pyysi itse tilinumeroa, kun oli huutanut tuotteen.