x
x
x

-Linda-

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Olen luotettava kauppakumppani :)Pyrin olemaan nopea maksuissa ja postituksessa. Huom! En vastaa Postin kadottamista tai rikkomista tuotteista enkä palauta jos perin liikaa postikuluja enkä myös peri niitä lisää.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

223 pistettä
98,0 % positiivisia

:(
ANTAA OSTAJALLE NEGAN,kun haalarissa on reikä,jota ei ole mainittu kohteen kuvauksessa.Nyt selittelee,kertoneensa reiästä kohteen kysymyksessä,joka on esitetty sen jälkeen,kun olen jo jättänyt korotusautomaattitarjoukseni!ENedesOLEnähnytKYSYMY STÄsaatiVAS 
24.09.2011 18:04
Kohde: 190625904
-Linda-: Harmi kun et ollut tuotteeseen tyytyväinen. Kerroin kyllä rispaantumisesta kohteen tiedoissa ja senkin ettei ole uudenveroinen. Ei varmaan kannata huutaa tuotteita joissa lukee rispaantunut jos odottaa uudenveroista. Noo kaikkiahan ei voi miellyttää :)

:(
Yhteyden ottoa ei meinannut kuulua, vaikka olin itsekin laittanut jo sähköpostia. Lopulta tuli viesti, jossa -Linda- ilmoitti, että ei ota huutamaansa cd:tä, koska oli "kuulema" huutanut cd:n vahingossa kahdelta eri myyjältä... 
Ostaja: poistettu-852152
21.12.2006 15:09
Kohde: 42017913
-Linda-: Joo näin kävi, vahingossa huusin samanlaisen cd:n toiselta myyjältä. Pahoitteluni! Mutta selitin asian heti sähköpostissa, joten miksei vaikkapa neutraali..?