x
x
x

Evaspussi

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Tehdäänhän hyvän mielen kauppaa. Rehellinen myyjä. Postikulut pätevät.En vastaa postin tai mh:n hukkaamista tai rikkomista tavaroista. Kaikki yli 30 euron kirjelähetykset lähetän vain kirjattuna kirjeenä. Kotoa noudettaessa toivon soittoa etukäteen.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

253 pistettä
98,5 % positiivisia

:(
Aika monta viestiä jouduin lähettämään ennen kuin vaivauduit mitään vastaamaan. Ja tiedoksesi vain, kohteessa oli maininta postikuluista suomeen! Vaikka antamassasi palautteessasi muuta väitit, eli etukäteen kyllä olit tästä tietoinen.. Ihme hommaa.. 
Myyjä: poistettu-866962
17.07.2010 20:25
Kohde: 142814609
Evaspussi: Postikulut 1,60 kuoressa, laskutit 2 euroa. Negapalauttella uhkaileminen viikon jälkeen on aika kohtuutonta, varsinkin kun on lomalla ja sähköpostin ulottumattomissa. Joustamaton myyjä.

:(
Myyjä ilmoitti,että haalarin nouto onnistuu iltaisin.Hain pukua,myyjä ei suostunut tulla ovelle ja lähdin tyhjin käsin pois.Toi seur.pvnä puvun,mut kunto ei tod.ollut mitä lupasi.Pesemätön/tahrainen/kulunut.Myyjän mielestä UUDENVEROINEN!En voi suositella. 
05.05.2010 17:10
Kohde: 136173062
Evaspussi: Maili tuli monta päivää etukäteen ja ostaja ei varmistanut kotona oloani esim soittamalla.En ollut kotona eikä mieheni tiennyt mistä oli kysymys. Outo ostelija... Haalari oli hyvässä kunnossa, enkä näiden saamieni palautteiden perusteella myy paskaa..