x
x
x

sihito

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Voittohuudossa toivon yhteydenottoa mahdollisimman pian.Postituspvä pääsääntöisesti keskiviikko.Olen rehellinen, mutta oppia ikä kaikki joten kerro minulle jos koet että kaikki ei mennyt nappiin! Käytössäni on vakioviesti.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

247 pistettä
99,1 % positiivisia

:|
Annoit negatiivisen? No mikäs siinä. Eipä noi juuri ostamiseen vaikuta. Mikä kaupassa tuotti pettymyksen? Ihan mielenkiinnosta? Laitoit kirjan nettiin myyntiin ja se meni kaupaksi. Silti negatiivistä? P.s. Minä en löytänyt ohjeista aikarajoitusta.  
Ostaja: -
29.09.2012 08:16
Kohde: 231652450
sihito: Kts. kuvaus : voittohuudossa odotan yhteydenottoa mahdollisimman pian; odottelin 2 vkoa ja laitoin usemmankin viestin ( osta heti tuote )... mutta enpä käy vänkäämään enempää ;o)

:|
Jos maksan 7€:lle vaikka 1 kk Euriborkoron, niin muutatko palautteen positiiviseksi? Vai mikä siinä on, että vaikka kaupat ovat sujuneet aivan tavallisesti, niin miinusta ropisee. Sekuntikellonko kanssa ihmiset mittaavat aikaa, kohteen sulkeuduttua?  
Ostaja: -
28.09.2012 22:17
Kohde: 231652230
sihito: ;o) en tiedä toisista mutta minä odottelin pari vkoa ja se on minusta hyvinkin kohtuullinen aika....Kostopalaute; samoin kun tuo toinenkin Mystery of the Yetiltä.

:|
En voi kiittävää antaa. Tapilliset(!) korvakorut oli paketoitu niin huonosti sifonkipussiin ja yhteen kerrokseen ILMATONTA kuplamuovia niin, että lopputuloksena tapit ovat kääntyneet 90 astetta. Lisäpehmusteena voi käyttää vaikka sanomalehteä - ei maksa!  
14.11.2010 10:55
Kohde: 154524850
sihito: No nyt en kyllä todellakaan ole ajatellut asiaa loppuun asti ja olen pahoillani! Kiitos maininnasta, että osaan olla tarkempi vastaisuudessa. Jos haluat voit olla yhteydessä s.postiini.