x
x
x

tiunamiuna

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Ostajana ja myyjänä toimin viipymättä,kun myyntiehdot täyttyvät.Arvostan joustavaa ja rehtiä kaupantekoa. Palautteen annan ja toivon myös sinulta. Neutraalin palautteen saat varmasti mikäli perit postikuluja toteutunutta enemmän!!!


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

271 pistettä
99,0 % positiivisia

:(
Ennenkuin lähetin kengät minä korjasin virheeni ja kysyin kohteliaasti ja pyysin myös anteeksi virhettäni ja kysyin sopiiko kaupat vai ei tämän jälkeen? Loppujen lopuksi kaupat sujui hyvin kuitenkin.  
09.07.2012 19:09
Kohde: 221026968
tiunamiuna: Lopeta jo hyvä ihminen mun kiusaaminen =) Miten et kestä lainkaan kritiikkiä jos itse virheen teet. Se, että minä ostajana suostun kauppoihin ei käsittääkseni ole aihe negatiiviseen palautteeseen. Puhdas kostopalaute siis vain. Kestän sen, helposti.

:(
Huudon loputtua,myyjä laittoi viestiä ettei kyseiset kengät olekkaan myytävänä.  
21.03.2012 11:58
Kohde: 212150408
tiunamiuna: Neg aiheellinen, myönnän. Virhe oli täysin minun kun epähuomiossa en muiden kohteiden poistojen yhteydessä poistanutkaan kenkiä huudosta annettuani ne ystävälleni. Anteeksi vielä kovasti!

:(
Myyjä kertoo kuvauksessaan olevansa rehellinen, mutta ilmoittaa tuotteeseen aivan väärän koon. Rehelliseen kauppatapaan kuuluu tuotteen oikea, virheetön, ei mikään "muistaakseni" esittäminen. 
16.08.2004 14:24
Kohde: 10005234
tiunamiuna: Ahaa vai et sitten ollutkaan tyytyväinen loppujen lopuksi vaikka aiemmassa POSITIIVISESSA palautteessasi KEHUIT tuotetta todella =) No tuote taisi olla kuitenkin hyvä, mutta kuvaus ei sinua miellyttänyt?!? Vai vastaukseni palautteeseesi?