x
x
x

Nenuli

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Ostan tarpeellista ja myyn tarpeetonta kotoa ja vähän tutuiltakin. Myyn vain hyväkuntoista tavaraa. Luotettava kauppakumppani. Lunastan huutoni nopeasti, odotan myös sinun tekevän samoin. Annan palautetta ja toivon sitä myös saavani.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

721 pistettä
99,3 % positiivisia

:(
en saanut edes mahdollisuutta noutaa housuja saati kysyä postitumaksuja kun myyjä jo viikon päästä pisti housut uudestaan huutoon!Olen erittäin ihmeíssäni!  
30.03.2009 22:07
Kohde: 99650206
Nenuli: Lähetin sähköpostia useamman kerran, johon ainoastaan yhteen vastasit:missä asut. Osoite tuli kyllä jo meklarilta.Puhelinnumeroa et ollut Huutoon vaihtanut,joten lähettämäni tekstiviesti jäi jonoon.Nega palaute kun oli annettu,olisit lunastanut myöhässä.

:(
Kuule Nenuli joskus ihmisen pinna katkeaa pienestäkin asiasta tuo lauseesi osaa olla meileissä asiallinen aluksi ja sitten... kyllä sai mun pinnan katkeamaan EN SUOSITTELE!!!VAROKAA TÄTÄ IDOOTTIA!!! 
Ostaja: -
08.08.2005 13:51
Kohde: 19458861
Nenuli: Joo, saatanpa olla idootti niinkuin sanot, mutta huutoni vastaan ja lunastan. Kun taas sinä huutelet näköjään huviksesi saadaksesi rehdeille ihmisille mieliharmia ja mielipahaa. Et tehnyt tuota ensimmäistä kertaa. Joten aholopai-nimimerkkiä sietää VAROA.