x
x
x

karphe

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Luotettavaa kauppaa.Tuoteet postitetaan 5 arkipäivän sisällä maksun näkymisestä tililläni.Ja muistathan antaa palautteen!En vastaa postin möhläyksistä. Kysymykset ennen ostoja. Myyn vain suomen kieltä puhuville.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

168 pistettä
98,3 % positiivisia

:(
Koneen näyttö pimeni toisella käyttökerralla. Ei suostunut kaupan purkuun. Käytin konetta ammattilaisilla liikkeessä ja kertoivat, että ei voi yhtäkkiä vaan pimetä, todennäköisesti oireillut aikaisemminkin. Rahat meni hevosen anoon. 
22.08.2017 14:06
Kohde: 450028558
karphe: Kone oli myytäessä täysin ehjä. Eikä minkään näköistä oireilua,sehän olisi lukenut muutoin myynti ilmoituksessa.Ostajalle on maksettu koko koneen korjauskustannukset hyvityksenä ja tämä oli ostajalle okei. Mutta nyt näemmä muittanut mielipidettä. Reilua..

:(
Olet huijata, kannettava tietokone oli halkeama, ja kuulokkeiden pistoke ei toimi. kosketuslevy ei toimi. Sanoit, kaikki toimii hienosti. valehtelija  
20.04.2012 01:50
Kohde: 216716326
karphe: Kone oli noudettaessa ehjä niinkuin ostaja itsekkin totesi.Kaupasta annettu kuitenkin kaupan peruutus mahdollisuus,mutta ei näemmä kiinnostanu. Oisko kuitenkin käyttäjässä vikaa?