x
x
x

johannakarjalainen

Tehomyyjä Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Luotettava, tarkka ja varma 3:n äiti, mutta en välttämättä niin nopea. Pyrin postittamaan viikon sisään suorituksen näkymisestä. Toiveena on onnistuneet kaupat puolin ja toisin.

http:// Uuusi kone ja tavoitettavuus jälleen parempi :) Postin mokista en vastaa vieläkään ja aina saa tarjota. Omien ja ystävien lasten vaatteita huudettavana ja huudan omille ja ystävien lapsille.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

1 712 pistettä
99,5 % positiivisia

:(
Kohteen kunnon olit merkannut hyväksi ja kirjoitit olevan hyvä käytetty. Tunikasta ja housuista löysin kuitenkin ISOJA mustekynän tahroja. Ei ollut kivaa saada tämmöistä postissa kun tuotekuvaus oli aivan eri! Selvitellään asiaa... 
18.04.2012 12:10
Kohde: 215487636
johannakarjalainen: Vahinko sattui; kuulakärkikynäviiruja en ollut huomannut. Vahinko korvattu, mutta palaute jäi silti negaksi :(

:(
Muistappa tarkistaa myymäsi vaatteet suurennuslasilla ennen kuin myyt tälle ostajalle ja pyydä jotakuta todistamaan että vaate on lähtenyt sinulta ehjänä ;-) 
Ostaja: poistettu-57795
03.02.2008 19:31
Kohde: 69913384
johannakarjalainen: Marimekon bodyssa oli ihan perustyyppivika reikä + reiän alku neppareiden vieressä. Myyjä myy ehjänä kuntoluokitus hyvä. Hänen mielestään en ilm. olisi saanut mainita asiasta, hän kun ei uutta eikä uudenveroista ollut myymässä ja vaate ei rikkirepaleinen.

:(
maileja ikäviä paljon kun en pitänyt maailmanloppuna hiukan maalinkulumaa näppärissä ja nyt sitten body ollut jo paripv uudella omistajalla,se jo ratkennutkin,HUH,etkös nyt ymmärrä etten enään lähde purkamaan kauppaa tämän sopan jälkeen. 
Ostaja: poistettu-644981
26.07.2007 06:42
Kohde: 57554469
johannakarjalainen: Hän onkin ystävällisesti vaihtanut aiemman positiivisen negatiiviseksi, kun oikeuksiani kaupassa peräsin. Kaupan purkuun et ollut valmis heti kun, sitä ystävällisesti pyysin perustuen antamiisi virheellisiin tietoihin.