x
x
x

gerbera1

Tehomyyjä Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Kerron rehellisesti kohteiden mahdolliset puutteet ja pakkaan huolellisesti. En peri maksua pakkausmateriaaleista ja polttoainekuluista postiin. En voi ottaa vastuuta postin kadottamista tuotteista, halutessasi valitse vakuutettu lähetys.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

767 pistettä
99,8 % positiivisia

:(
Aika asiatonta alkaa nimettelemään köyhäksi, voi hyvä tavaton sentää... Ja rikkinäisestä tavarasta laitoin sinulle viestiä, ja sinä sanoit, että pyydä postilta korvaus. Ei posti korvaa, jos tuote on huonosti paketoitu, vastuu on myyjän!  
Ostaja: -
08.08.2010 07:58
Kohde: 141265774
gerbera1: Asiatonta on se, että kun annat asiasta negatiivisen palautteen, vastapuoli antaa kostonegatiivisen ja vielä keksii valheita päälle. Positiiviset palautteeni puhukoot puolestaan.

:(
Ei ole tullut s-posteja. Puhelinkin on olemassa... Eiköhän ne ongelmat ole ollut sinun puolellasi. Sinulta on tullut rikkinäistä tavaraa perille, ja syytit postia!  
Ostaja: -
06.08.2010 19:10
Kohde: 141277312
gerbera1: Ei ole myyjän vika, jos sähköpostisi ei toimi. Miksi et itse pyytänyt maksutietoja? Miksi ihmeessä myyjän pitäisi ruinata rahojaan puhelimitse? Jos olet joskus saanut rikkinäistä tavaraa, miksi kuulen siitä vasta nyt?! Minkä on posti rikkonut? *ymmällä*