x
x
x

Mirzukka_

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Myyn ja ostan omaksi ilokseni, meillä on kissoja ja siksi en voi luvata aivan karvattomia tuotteita. Odotan maksua 5 arkipäivää, jonka jälkeen katson kaupan rauenneen ja laitan sen uudelleen myyntiin sekä annan negatiivisen palautteen.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

398 pistettä
99,3 % positiivisia

:|
Annan sitten neutraalin kun neg ei ole mahdollinen. Sain tuotteen mutta se oli huonosti pakattu. Olisin kovasti tykännyt väristä ja pinnistä kun tuollaisia isoja on harvassa mutta harmi että roskiin menee suoraan kirjekuoresta.... 
02.02.2006 12:29
Kohde: 25829823
Mirzukka_: Pakkasin tuotteen kyllä hyvin laiton pahvien sisään , mutta valitettavasti sekään ei riittänyt. Tuntuu että posti käsittelee tuotteita joskus liiankin kovakouraisesti.

:|
Neuraali palaute koska kohteen sulkeutumisesta vasta kolmen viikon kuluttua tuote oli allekirjoittaneella. Pyysi postikuluja liikaa. Tuote kuitenkin ok kunnossa, mutta kannattaisi varmaan harjoitella "kaupankäyntitaitoja" että jatkossa sujuisi vähemmillä 
30.01.2006 18:39
Kohde: 25393539
Mirzukka_: Äitini vei kirjeen postiin niin en tiennyt, kuinka paljon postareita meni. Pahoittelen myös asiaa ja maksan toki kaiken takaisin. Niinkuin kuvauksessanikin lukee. Olin myös viikon lomalla ja koko ajan sählposteilla vaihdoimme viestejä.