x
x
x

kaloriina

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Astia-,kenkä-ja kangashöppänä rouvasimmeinen. Kunhan ehdin näpytellä, myyntiin tulossa xl/xxl-koon vaatteita ja monenlaista muuta, varastojen tyhjennys käynnissä kahden sukupolven huusholleissa. Hankinnassa Pentikin tapio-astiat-saa tarjota suoraankin.

http://Arvostan nopeaa yhteydenottoa, annan palautetta ja toivon sitä myös kauppakumppaniltani. KOTIMME ON SAVUTON JA ELÄIMETÖN! kolmivuorotyö saattaa aiheuttaa joskus viivettä yhteydenottoihin ja postituksiin. Kohteissani käytössä vakioviesti.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

1 230 pistettä
99,9 % positiivisia

:(
en ollnut tää mitä oli kuvas! 
28.04.2013 19:40
Kohde: 258008369
kaloriina: Valitettavasti ostaja ei osannut lukea ilmoitusta, jossa selkeästi sanottiin, että huuto käsittää OSAN KUVASSA OLEVAN KIEKON KYNSIKRISTALLEISTA, JOTKA TOIMITETAAN MUOVIPUSSEISSA. Hän sai täsmälleen sitä, mitä huusi, tarkkuutta ilmoituksen lukemiseen.

:(
myyjä lähetti väärän lakan ja ei suostu vaihtamaan sitä oikeaan. väitti että tietokoneeni näytössä on vikaa :D  
Ostaja: -
28.09.2009 17:49
Kohde: 113645063
kaloriina: En vain vaihtanut lakkaa,vaan tämä "ihana" ostaja sai ilmaiseksi ylimääräisen lakan.Hän huomasi n. kk kauppojen jälkeen,et sävy oli hänen mielestään väärä (kuvaus sävystä oli tarkka),lähetin hänelle toisen ja sain kiitokseksi negan eli kaunis kiitos!