x
x
x

jukuri

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Jos jotain on kaupan,on se ehdottomasti "kuranttia" tavaraa.
Kaikissa myymissäni tuotteissa on takuu, jos ei sen puuttumisesta ole erityistä mainintaa.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

344 pistettä
96,4 % positiivisia

:(
Valitettavasti näin, koneesta oli kovo epäkunnossa (käyttiksen asennus ei onnistunut vasta kuin hankittuani uuden), laturi ei toiminut, jouduin ostamaan uuden, eikä akku pidä virtaa laisinkaan. Myyjä oli kuiten asiallinen ja paketti hyvin pakattu, kiitos 
29.11.2007 11:53
Kohde: 66024013
jukuri: Vai näin on käynyt. 27.11 soitit minulle ja kysyit neuvoa näytönohjaimen ajureiden asentamiseksi tuohon "risaan" kovoon asentamaani windowsiin. Et sitten tullut maininneeksi "viallisista" akuista, joita sait 2kpl, saati "toimimattomasta" laturista ???

:(
Kannettavan CD/DVD-asema erittäin huonosti toimiva ja käytännössä rikki. Myyjä lupasi vaihtaa sen ja sanoi postittaneensa uuden, mutta sen jälkeen ei asemaa ole näkynyt tai myyjästä kuulunut mitään yhteydenotoista huolimatta. Myös kiintolevy oli rikki. 
Ostaja: corra (79) Tämä käyttäjä on tunnistautunut
12.09.2006 17:58
Kohde: 35291919
jukuri: Näkemys kaupasta on hieman yksipuolinen, joten jatketaan: Koneeseessa ollut käyttöjärjestelmä asennettu tuolta samaiselta asemalta(ainakin tuolloin koneessa olleelle)kiintolevylle vaikeuksitta.Kiintolevy oli ensin formatoitu ongelmitta fdisk:n jälkeen.