x
x
x

pisare

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Nopea, rehellinen ja luotettava kauppa on se joka kannattaa! Odotan ostajan ottavan yhteyttä / vastaavan lähettämääni viestiin viikon sisällä, sen jälkeen katson kaupan peruuntuneen ja annan negatiivisen palautteen!


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

288 pistettä
99,5 % positiivisia

:|
Tämä on negatiivinen palaute, hintavaraus ei ylittynyt, joten sääntöjen mukaan se ei velvoita minua mihinkään. Otan kyllä ITSE yhteyttä jos olen vielä kiinnostunut! 
Ostaja: -
23.08.2007 11:50
Kohde: 58302575
pisare: Ajattelin olla ystävällinen ja kysyä haluatko tuotteen huutohinnalla vaikkei hv ylittynyt. Vastaus sähköpostiviestiini olisi riittänyt mutta halusit näköjään vastata näin. Mutta meitä on joka junaan ;)

:|
Olisin antanut negan mutta huutamani tavaran hv ei ylittynyt. Kaupat saatiin kuitenkin sovittua, mutta myyjä päättikin sitten perua kun sai paremman tarjouksen. Että enpä nyt tiedä siitä luotettavuudesta..... 
Ostaja: poistettu-831084
17.07.2007 15:43
Kohde: 57030995
pisare: Neutraali palaute tulee aiheesta! Mutta tässä tapauksessa valitettavasti raha ratkaisi kun sainkin tuotteesta pyytämäni hintavarauksen summan joka oli reilusti enemmän kuin palautteen antajan kanssa sovittu. Pahoittelen aiheuttamaani mielipahaa!