x
x
x

mmvuollo

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Pitkään ulkomailla asunut vanhan/ kauniin keräilijä. Kaikki myytävät tavarat omia,maailmalta tai Suomesta hankittuja ja merkkituotteet aitoja.Jostakin on vain pakko luopua.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

431 pistettä
99,4 % positiivisia

:(
Sekä otsikko ”FINEL valkoinen EMALIKATTILA 2 kpl & ruskea EMALIKULHO”, että kuva ovat vähintäänkin harhaan johtavia. Viimeinen lause ei mielestäni ”pelasta” asiaa. Vastan huutooni, mutta en panisi pahakseni jos antaisit kaupan raueta, mutta en suosittele 
Ostaja: poistettu-1828968
21.07.2014 19:50
Kohde: 321610202
mmvuollo: Harmillisen epäkohtelias ostaja. Olen tarjonnut kaupanpurkua, hinnanalennusta ja pahoitellut monta kertaa epäselvää ilmoitusta.Asioista pitäisi aikuisten osata sopia hyvässä hengessä.

:(
Tuolin verhoilun piti olla erinomaisessa kunnossa ja ilman tahroja. Valitettavasti siinä oli isohko reikä ja tahra. Myyjä ehdotti kauppojen purkua, mikä olisi mahdollista vasta ensi kesänä, koska tuoli vietiin mökille. Pieni hinnan alennus taas ei käynyt. 
19.08.2011 19:31
Kohde: 184891124
mmvuollo: Kiitos rehellisestä palautteesta. Kovin mielelläni olisin tuolin takaisin lunastanut, kun hölmöyttäni en tajunnut verhoilua joka puolelta tarkistaa. Pahoitteluni ostajalle.Harmi,että kävi näin. Toivottavasti tuoli on kuitenkin hyvässä kodissa. Syysiloa.