x
x
x

liheto

Tämä käyttäjä ei ole tunnistautunut. Lue lisää

Kolmen tytön(-96,-98,-02) lastenhoitaja äiti myy meille tarpeetonta ja huutaa tarpeellista,lähinnä lapsille sopivaa.Otathan yhteyttä jollei tuote tai kauppa miellyttä,neuvotellaan asiasta.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

203 pistettä
99,1 % positiivisia

:|
Myyjä myi asua H&M:n vaatteena. Asu oli merkiltään Tuffer. Asu ei uutta häpeä. Mutta pistää vihaksi toi väärällä merkillä myyminen. 
04.07.2006 13:05
Kohde: 34071845
liheto: En todellakaan myy TARKOITUKSELLA väärällä merkillä tuotteita.Siis sorry.Jos asia sinua noin kismittää voit palauttaa vaatekerran niin saat rahasi takaisin,mutta vasta kun paketti on perillä.PS.Olethan lukenut kuvauksen....

:|
Antaa neutraalin vaikka ei saavuttanut HV;ta ja väittää ettei otettu yhteyttä .Kyllä VARMASTI otettiin mutta ei ollut valmis maksamaan vaatimaani hintaa.OLISI voinut vaikka SOITTAA enenkuin menee antamaan ensimmäisen NEUTRAALIN palautteeni. 
03.01.2006 23:24
Kohde: 24998519
liheto: Minun sähköpostiini et ainakaan ole vastannut.Tein tarjouksen tietäen myös HV;n ja pyysin vastausta joka tapauksessa.Ei vastausta joten ei voi kuin antaa neutraalin.Vaikka sävy alkaakin olla jo negatiivinen.Sorry vaan.