x
x
x

an-i

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää
Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

194 pistettä
98,0 % positiivisia

:(
Alkuperäinen tuote oli kuulema virheellinen ja tarjosi toista tuotetta ja hieman alennusta, niin hyväksyin. Toinen tarjoama tuote kuitenkin oli erilainen kuin kuvassa ja palautin itse maksaen postikulut. Rahat sain takaisin tuotteen hinnasta. 
27.09.2012 00:25
Kohde: 233273364
an-i: Miksi siis negatiivinen? Annoin tuotteesta alennusta ja kun ei ollut sopiva niin tietysti oli palautusoikeus.

:(
Jätti noutamatta ja maksamatta tuotteen, vaikka toimitin melkein naapuritaloon haettavaksi. Ilmoituksessa mainittu selkeästi viimeinen noutopäivä. Lisäksi laittoi yli kuukauden päästä myyjälle neutraalin palautteen, vaikka itse jätti kaupat tekemättä :(  
18.01.2009 15:17
Kohde: 92869589
an-i: Noutamisessa oli tosiaan vaikeuksia, kun en yksin sitä saanut sieltä "naapuritalosta" kannettua. Kävimme kerran paikalla, mutta myyjä ei ollut kotona. Kun yritin sopia uutta noutoaikaa seuraavaksi päiväksi, päätti laittaa tuotteen uudelleen myyntiin.

:(
Kehno kauppakumppani jonka hermoiluun/vittuiluun/vauhkoomiseen ei mene kuin pinna itseltä. Taitaa olla tasa-arvo hypännyt neidin hatussa muutaman voltin ympäri, pitäisi kohdella kuin prinsessaa pinkissä pumpulilinnassa. Hajoa itseesi. Kettu kuittaa. 
11.01.2008 15:14
Kohde: 67314936
an-i: Tämä on hänen omin sanoinsa sanottuna kostonega. Maksoin tuotteen heti tilinumeron saatuani. Olen myös ollut erittäin kärsivällinen, mutta viimein meni hermot, kun tuotetta ei kahdenkaan kuukauden päästä kuulunut! Lopulta sain sitten vielä väärän tuotteen