x
x
x

r0semary

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Perheen äiti ostoksilla!
Huuto.netin ohje Jätä Ilmoitus-sivulla: Mikäli jätät oleellisia asioita kertomatta, huutajalla on oikeus purkaa kauppa tällä perusteella. Kerro aina tuotteen kunto ja ne maksu- ja kuljetustavat, joilla suostut tuotteen myymään.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

290 pistettä
99,5 % positiivisia

:(
Välttäkää kyseistä nimerkkiä kaikessa kanssakäymisessä. Erittäin hankala ja ikävä tapaus, joka levittää väärää ja valheellista tietoa.  
05.12.2012 17:49
Kohde: 242839631
r0semary: KOSTOPALAUTE Myi valkoisen talvipuvun \"täysin ehjänä ja käyttökelpoisena\" vaikka tiesi, että edessä on reiden levyinen musta, pinttynyt likatahra, jota nyt väittää normaaliksi kulumaksi. Palautan puvun kyllä heti kun kauppahinta näkyy tililläni.

:(
EI HALUNUT MAKSAA TUOTETTA VAAN HALUSI ETTÄ LÄHETÄN SE JA SITTEN VASTA HÄN VOI SEN MAKSAA JA HAUKKUI HUIJARIKSI HETI ALKAJAISIKSI HUONO KAUPAN TEKIJÄ JA JÄÄRÄ PÄÄ 
03.12.2012 17:56
Kohde: 244727457
r0semary: KOSTOPALAUTE Myyjän kohteessa ilmoittama toimitustapa ei käynyt hänelle itselleen, bussiennakon rahojen odottelu olikin liikaa. Matkahuollon ammattilaisen mukaan maksujärjestely oli epäilyttävä. TARKASTA MYYJÄ MITÄ KOHTEESSASI ILMOITAT TOIMITUSTAVOIKSI!