x
x
x
Käyttäjä on sulkenut tunnuksensa

hpieti

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

06 ja 09 syntyneiden lapsosten äippä, huutonetissä siis lähinnä lastentavara/vaate-shoppaajana. Ja varastoista löytyy vaikka mitä (lapsiin liittyen), joten kaikkee mahdollista saa kysyä (vaatteita yms.)


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

245 pistettä
98,9 % positiivisia

:(
Myynti-ilmoituksessa kerrottiin rintapumpun kaikkien osien olevan mukana. Myydystä tuotteesta puuttui kuitenkin 2 osaa, jotka kuuluvat tuotteeseen tuoteselosteen ja käyttöohjeen mukaan. Kaupan purkamiseen ei suostuttu, vaikka tuote ei vastannut kuvausta.  
Ostaja: poistettu-1267918
31.10.2010 20:49
Kohde: 153189371
hpieti: Kaikki mukana, mitä ilmoitin, ja kyseessä oli käsikauppa. Kohteessa oli myös kuva, mistä näkee mitä kuului huutoon mukaan. Ostaja olisi halunnut alkuperäisen kokonaisuuden, eikä ymmärtänyt kai lukemaansa. Laitoin mukaan jopa extraa. Harmi turha nega.

:(
On RUMAA VALEHDELLA,yht.otto huono,maksua sai odotella,vaunut olivat täältä lähtiessään ehjät,ostaja otti yht n.vko jälkeenpäin vaunujen saatua ja SYYTTELI myyjää/myyjän kavereita vaunuista!Soitteli keskel yötä.EN todellakaan suosittele kauppakumppaniksi! 
Myyjä: -
18.04.2009 07:56
Kohde: 96635950
hpieti: Kostonega, ylläpidolle ilmoitettu. Sain vaunut rikkinäisinä, muka matkahuollon vika. Tuosta listasta ainoastaan "soitteli keskel yötä" pitää melkein paikkansa, kun monen yhteydenottoyrityksen jälkeen soitin heille klo 21.00. Vastasivat ja haistattivat p:t