x
x
x

gunagolu

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Rehellistä ja nopeaa kauppaa jo monen vuoden ajan :) Yhdistelen postikuluja. Jos ostamasi tuote ei ollut sellainen kuin odotit niin ota yhteyttä välittömästi. En vastaa postin hukkaamista tai rikkomista lähetyksistä.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

1 244 pistettä
99,3 % positiivisia

:(
Tuote poikkesi merkittävästi annetusta kuvauksesta eikä asiasta löytynyt vastuunkantoa joten negatiivinen.. Myyjä kävi myös vaihtamassa antamansa positiivisen palautteen kostonegaksi ja taantui muutenkin huuto.netin pohjasakkaan. Surullinen tapaus. 
25.10.2013 00:15
Kohde: 284515750
gunagolu: Toimitimme pöydän ostajalle kotiin.Hän tarkisti tuotteen ja kiitti kaupoista.Meni viikko,sain häneltä sähköpostin, että pöydässä on enemmän naarmuja kuin mitä hän oletti&halusi rahan palautusta.En anna kostonegoja,todella epäasiallista käytöstä ostajalta!

:(
Hei,sain sen käsityksen,että kukkia on 12 erillistä,vaan sehän olikin 12 kukkainen lilja,olen syvästi pettynyt tuohon ilmoittajan harhaanjohtavan ilmoituksen vuoksi,kyllä tuli kalliiksi yks tiikerinlilja 11.20 post.kuluineen.Loppu minun huutonetin käyttö 
Ostaja: -
13.05.2013 13:24
Kohde: 264489185
gunagolu: Ostaja ei lukenut ilmoitustani selkeästi. Ilmoituksessa lukee, että kukkia on 12kpl, jotka ovat kaikki kiinnitetty samaan varteen. Lisäksi kukasta oli kuva. Minulla ei ole mitään mielenkiintoa johtaa ihmisiä harhaan vaan käydä rehellistä kauppaa.

:(
Ei suostunut kaupan purkuun vaikka molemmat alushameet olivat kokomerkintää pienemmät ja toinen rikki. Vaati palauttamaan rikkinäisen ennen hinnan palauttamista ja hyvitti vain ostohinnan, ei lähetys- eikä palautusposti -kuluja!! Epämiellyttävä myyjä! 
09.02.2013 14:41
Kohde: 250587077
gunagolu: Kaupat purettu ostajan pyynnöstä.Palautin tuotteen myyntihinnan.Ostajan kielenkäyttö käskevää, syyllistävää sekä aggressiivis-sävytteistä.Asian käsittely hyvässä sovussa siis mahdotonta.Ei kannata ostaa vintagea jos haluaa uudenveroista.

:(
Ei suostunut kaupan purkuun vaikka molemmat alushameet olivat kokomerkintää pienemmät ja toinen rikki. Vaati palauttamaan rikkinäisen ennen hinnan palauttamista ja hyvitti vain ostohinnan, ei lähetys- eikä palautusposti -kuluja!! Epämiellyttävä myyjä! 
09.02.2013 14:41
Kohde: 250587259
gunagolu: Onneksi ei ole tullut kuin kaksi kertaa ikäviä tapauksia vastaan.Kaupankäynnistä harvoin jää molemmille hyvä mieli,jos ostaja on jo ennen tuotteen saapumista negatiivisella-asenteella.Olisi mukavampi,jos asiat sovittaisiin hyvässä yhteisymmärryksessä :)

:(
Sukat myytiin käyttämätttöminä. Olivat käyttökelvottomat, toista nailonsukkaa yritetty PARSIA ! Kaupan peruutus onnistui kyllä, mistä kiitokset myyjälle. Negatiivisen palautteen aiheutti se, että itse jouduin maksamaan palautuskulut. 
07.08.2012 02:05
Kohde: 216662681
gunagolu: Sukat tulivat huonommassa kunnossa takaisin kuin lähetettäessä,en löytänyt parsimisen merkkejä.Kyseessä oli vintage sukat eli n.40 vuotta vanhat,joten ehkä sovittaessa menivät sitten rikki?Pk:n maksoin takaisin joten myös minulle tuli postituskuluja.