x
x
x

Zammy

Tämä käyttäjä ei ole tunnistautunut. Lue lisää

Ostan ja myyn rehdisti ja ripeästi. Mielenkiinnon kohteita ovat mm. wanhat putkivahvistimet, nauhakaiut ja muut vintage-vermeet. Yhteydenpitoon suosin ensisijaisesti sähköpostia. Pidän korrektina yhteydenottoaikana 1-2 pv kohteen sulkeutumisesta.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

170 pistettä
97,3 % positiivisia

:(
HUIJARI!!! ÄLÄKÄÄ VAIN TEHKÖ KAUPPAA TÄMÄN IDIOOTIN KANSSA! Valehteleva kakara, jonka kanssa kaupan tekeminen oli yhtä tuskaa ja joka päättyi tietenkin perseelleen! Monien pyyntöjen ja kyselyjen jälkeen sain varmistettua tarvittavat tiedot tuotteen toimiv 
Ostaja: poistettu-6144
12.11.2003 07:58
Kohde: 5528175
Zammy: Just. Mielestäni en huijaa jos en suostu sisällyttämään toimituskuluja hintaan tai lähetä ilmaiseksi testattavaksi koska en tällaista ilmoituksessani maininnutkaan. ADSL-modeemi myytiin seuraavaksi sijoittuneelle joka osaa tehdä kauppaa sääntöjen mukaan.

:(
Alku oli asiallinen ja kaupat saatiin jo sovittua mutta sen jälkeen kaveri ei enää vastannutkaan yhteydenottopyyntöihin eikä antanut kuulua itsestään. Omituinen tapaus. 
Ostaja: voipa (21) Tämä käyttäjä on tunnistautunut
06.06.2000 13:07
Kohde: 0
Zammy: Omituista oli myös se, ettei ostaja ilmoittanut omaa numeroaan saati vaihtunutta e-mail-osoitettaan. Kohde (matkapuhelin) meni uudelleen huudettavaksi.