x
x
x

rihanne

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Arvostan REHELLISTÄ kaupankäyntiä puolin ja toisin. Hyvin pakatut tuotteet postitan maksun saatuani. Omat ostot maksan heti. Kaksi kostonegaa olen saanut, kun olen huomauttanut saamastani viallisesta tuotteesta. Vakioviesti käytössä.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

1 134 pistettä
99,8 % positiivisia

:(
Asiointi kanssanne oli poikkeusellisen vaikeaa ja vastenmielistä. Ymmärtänette olla jatkossa huutamatta muita kohteitani. Kiitos. Parempaa kesän jatkoa. Vastine: ylihinta oli 0,25c, joka korjattiin heti opastuksellanne ja postin paketin käsittelyyn en voi 
26.06.2007 13:10
Kohde: 55222116
rihanne: Hienot kalat oli pakattu kenkälaatikkoon ilman mitään pehmusteita. Tästä johtuen kahdesta kalasta oli alusta irronnut ja kolmannesta oli pyrstöstä pala pois. Lähetin mailia myyjälle, hän syytti postia, eikä suostunut neuvottelemaan korvauksesta, kostonega

:(
Ikävää ettei mattojen kunto tyydyttänyt. Pesty koneessa kun talvella ei pääse mattolaiturille. Saat varmasti puhtaaksi harjalla ja mäntys-valla! 
11.01.2007 12:54
Kohde: 43789500
rihanne: Annoin neutraalin likaisista matoista,joiden raitojen piti hohtaa puhtauttaan. Maksoin matot heti. Pesin kolme kertaa koneessa, käytin tahran poisto ainetta, mutta tahrat on ja pysyy. Tästä kaupasta MULLE POSITIIVINEN ja SULLE NEGATIIVINEN. ettäs kehtaat?