x
x
x

Kristani

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Onpa tuo aika kulunut. En ole pitkään aikaan laittanut mitään myyntiin. Olen luotettava yli 50-kymppinen nainen Itä-Suomesta. Pyrin nopeaan kaupankäyntiin ja sitä samaa toivon Sinulta. Myyn hyväkuntoista tai uutta tavaraa.

http://Mikäli Sinulla on huomautettavaa, otathan ensin yhteyttä sähköpostitse, jotta voimme sopia asiasta ilman turhia palautteita.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

56 pistettä
94,3 % positiivisia

:(
huusi uutta barbia. en ilmoituksessa sanonut että olisi aito mettelbarbeja.Paketista pitäisi nähdä ettei ole jos aitoa etsii, eikä hintakaan sen mukainen huusi useita kohteita ja kaikista nega palaute. ei minullakaan hyvää sanottavaa kaupasta! ja ainahan 
02.12.2007 08:29
Kohde: 66339866
Kristani: Barbit ovat barbeja eikä mitään muita nukkeja! Ei aitoudesta tarvitse kysellä,jos ilmoittaa myyvänsä Barbin! Ilmankos hänellä on niin paljon negapalautteita. Suhtautukaa varauksella tähän suvi elinaan!

:(
huusi uusi keijubarbeja. en ilmoituksessa sanonut että olisivat aitoja mettelbarbeja.Paketista pitäisi nähdä etteivät ole jos niitä etsii, eikä hintakaan sen mukainen huusi useita kohteita ja kaikista nega palaute. ei minullakaan hyvää sanottavaa kaupasta 
02.12.2007 08:26
Kohde: 66238307
Kristani: Vastaus sama kuin edelliseen. Lisäksi hän myi Snoopy-pyjaman, jonka kooksi ilmoitti 36 vaikka lapussa luki VÄRI 36 KOKO 140 cm. Kuka voi enää luottaa tällaiseen myyjään. VAROKAA ja olkaa tarkkoja tämän myyjän, suvi elinan kanssa.