x
x
x

nallepuhtiikeri

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Paljon shoppaileva äiti. Myyn myös muualla joten saatan sulkea kohteen aikaisemminkin, joten huuda siis ajoissa jos jokun haluat. Nouto mahdollista kaikissa kohteissa Itä-Pakilasta, Helsingistä. Huuda useampi tuote, säästät postikuluissa!

http://www.yhdistelen_postikuluja,_joten_kokoa_oma_pakettisi.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

526 pistettä
99,5 % positiivisia

:(
Ostosta hakiessa oli ystävällinen,nouto hoitui mutkattomasti.Ennen hakua tuli viesti, jossa epäili minun väärentäneen maksukuitista lähettämäni kuvan (todisteeksi maksusta)heti maksamisen jälkeen, koska se ei hänen tilillään vielä näkynyt (eri pankki). 
09.02.2018 18:16
Kohde: 463685299
nallepuhtiikeri: Laittoi kysymyksen jossa tarjosi sandaaleista 3€ jos suljen heti. Teki kuitenkin 2€ huudon. Kun haun aika tuli yritti saada kengät ilmaiseksi. Oli muka maksanut toisesta pankista ja halusi silti hakea heti. Lähetti todisteeksi netistäkin löytyvän kuitin.

:(
Myit minulle tuoteväärennöksen. Et vastaa yhteydenottoihini. Noutaessani kenkiä annoin sinulle 10 e. Miksi et ole palauttanut 5 E vaihtorahaa sopimuksemme mukaisesti tililleni? 
Ostaja: poistettu-57016
14.01.2008 21:09
Kohde: 66608760
nallepuhtiikeri: Osti uudet merkittömät lasten kangaskengät. Totesi erittäin hyviksi hakiessaan ja maksoi tasarahalla. Kuukauden käytön jälkeen olisi kuitenkin halunnut paluttaa ne. Kun en suostunut rupesi rupesi uhkailemaan.