Kuvaus

Includes Official The Rendel Movie Merchandise - Puzzle - Jesse Haaja Autograph - Artwork Juuso Laasonen

Tuotteen aitous on varmistettu The Rendel Movie tekijöiltä sekä palapelin (Palapelix.fi) tekijältä. Laatikossa on aito Jesse Haajan nimikirjoitus.

Palapeli on hyvin vähän käytetty ja se sisältää 100 palaa. Saadun tiedon mukaan palapelejä tehtiin vähän, tarkkaa määrää ei ole. Se ei ole koskaan ollut missään myynnissä vaan toiminut markkinointitavarana.

 

Rendel on vuonna 2017 ensi-iltansa saanut suomalainen supersankarielokuva, jonka on ohjannut Jesse Haaja.Elokuva perustuu Haajan itsensä luomaan supersankariin, Rendeliin. Elokuvan pääosia näyttelevät Kris Gummerus, Matti Onnismaa, Rami Rusinen ja Renne Korppila. Muissa osissa nähdään Alina Tomnikov, Tero Salenius, Aake Kalliala, Anu Palevaara ja Kristina Karjalainen.

1,45 miljoonan euron budjetilla tuotettua Rendel-elokuvaa kuvattiin 50 vuorokautta syksyllä 2015 ja keväällä 2016. Elokuvaa kuvattiin Kajaanissa, Mikkelissä, Varkaudessa, Helsingissä, Sotkamossa, Kuopiossa ja Puolangalla.

Elokuvan tunnuskappaleen ”Wonderman” esittää The Rasmus.

Elokuva voitti parhaan toimintaelokuvan palkinnon Feratum Film Festivaleilla Meksikossa lokakuussa 2017. Elokuva nähtiin myös Razor Reel Flanders Film Festivalilla Belgiassa lokakuun lopussa 2017. Lisäksi elokuva pääsi Jussin yleisöäänestyksessä 2018 2. sijalle.

Vuonna 2017 Rendel julkaistiin blu-rayna Saksassa ja 2018 Yhdysvalloissa.

Maailmalla menestyksen vuoksi elokuva hankkii jatko-osan. Tieto tuli esille 2018 Cannesissa elokuva myynnin yhteydessä kanadalainen Raven Banner Entertainment kautta. Tuotantoyhtiöt Black Lion Pictures ja Frozen Flame Pictures valmistelevat kuvauksia, jotka ajoittuvat alkuvuodelle 2019.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 61 vrk 12 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

39,90 € Sulkeutuu 61 vrk 12 h 20 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.