Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus


Uusi ja käyttämätön nimellisteholtaan 20W USB C -laturi iPhone / iPad Lightning 8pin kaapelilla.
 
  • Väri: valkoinen
  • Kaapelin pituus: 1 metriä
  • Tulo: AC100-240V 50/60Hz 0.5A kansainvälinen universaali
  • Lähtöteho: 20W (maksimi)
  • Lähtöparametrit: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A
  • Suojaustoiminto: ylikuormitussuoja, automaattinen suojaus
  • Nopeamman PD-latauksen tuki iPhone 11 - iPhone -14 sarja ja uudemmat iPadit, toki myös iPhone 8-10 sarjat, mutta vähän hitaammin. Tukee myös vanhemman iPhonen 2A latausta.
  • Valmistajana elektroniikan sopimusvalmistaja, joka tekee myös monien merkkien alkuperäistuotteita. Tämän kohteen setti on OEM-laatuinen, joka tarkoittaa ettei kyseessä ole Applen alkuperäistuote, vaan vaan valmistettu käyttäen osittain samoja osia kuin alkuperäisiä, mutta myös saattaa olla eri osia. Siksi tuote on niin edullinen.
  • Tarjolla on myös Essagerin ja Toockin valmistama laturi-kaapelisetti iPhonelle ja iPadille 15-16 euron hintaan. Tuote on parempi ja laadukkaampi kuin tämä.
Lataus onnistuu myös muiden merkkien tuotteille, kuten Nintendo Switch, Huawei, Xiaomi, OnePlus, Samsung ja monet muut, jotka usein tukevat myös PD-pikalatausta. Tarvitset vain erillisen kaapelin niiden lataukseen.
Noin 20 wattia voidaan hyödyntää laitteiden ja niiden omien kapasiteettien puitteissa(esim. iPhoneista vain 12 13 14 -sarjalle). Toimii toki vanhempienkin laitteiden kanssa, mutta hitaammin ja laitteen kapasiteetin puitteissa.

Esimerkkikuvissa laturilla ladataan sekä Apple iPadia sekä OnePlus 10 Pro -puhelinta 15-18W teholla.

Lähetyksessä tulee kuplamuoveihin turvallisesti pakattuna yksi yllä mainittu laturi ja kaapeli.



Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:
  • Toimitus postitse tavallisena kirjeenä. Postitoimituksessa hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.
Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


13,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.4.2024 14:35
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.