Kuvaus


Upouusi 7+15pin sovitin / kaapeli liittää minkä tahansa tavallisen 2,5 tuuman / 3,5 tuuman SATA-kiintolevyn tai SSD-aseman tietokoneeseen USB-portin kautta. Mahdollistaa kovalevyn lukemisen / liittämisen / sille kirjoittamisen tietokoneen USB-portista.

HUOMIO! Tämä kovalevysovitin on erinomainen tarkoitukseensa. Mutta tässä mallissa on kiinni adapterissa kaksi USB-kaapelia, joista toisen tarkoitus on toimia linkkinä levyn ja tietokoneen välillä(=sininen USB 3.0) ja toinen on tarkoitettu virran siirtämiseen USB-portista(=valkoinen). Teippaan sen valkoisen kevyesti kiinni, ettet sitä vahingossa laita tietokoneeseen kiinni: Kyseinen virransiirto on täysin riittämätön 3.5"-levyn lukemiseen/kirjoittamiseen ja SATA 2.5" ei lisävirtaa tarvitse lainkaan. TEIPPAAN SEN KIINNI, KOSKA KYSEISEN USB-PORTIN TUOTTAMA VIRTA EI RIITÄ VAAN KÄYTÖN SEURAUKSENA SAATTAA TULLA VIRTAPIIKKI USB-PORTTIIN JA HUONOIMMASSA TAPAUKSESSA KOKO USB-PORTTI KÄRÄHTÄÄ KÄYTTÖKELVOTTOMAKSI. Voit ottaa teipin pois, jos haluat, mutta missään tapauksessa se ei ole suositeltavaa. Mahdollisista vaurioista vastaat itse käyttäessäsi valkoista USB-osaa. Pöytätietokoneen 3,5" -levyn lukemisessa tarvittava lisävirta tulee ottaa mukana tulevalla muuntajalla ja laittamalla muuntaja kiinni kovalevysovittimeen. 

  • USB 3.0, yhteensopiva USB-portin (1.0, 1.1 & 2.0) ja SATA-kiintolevyn (1,5 GB/S & 3 GB/s) kanssa näiden standardien kapasiteettien puitteissa.
  • SATA III => USB 3.0 kaapeli, nopeudet enimmillään 6 Gbps 2,5" HDD/SSD:lle.
  • SATA 3 -spesifikaatio tukee jopa 6 Gbps nopeuksia
  • Toiminnan ilmaisin led-valolla
  • Liittimien ja kaapelin pituus noin 33 cm, josta kaapelin osuus 22 cm.
  • Plug and play. tuki Windows 98/2000/XP/Vista/7/8/10/11, Mac OS X.
  • Toimii kannettavan tietokoneen kiintolevylle ja SSD-levylle ja myös 3,5 tuuman pöytäkoneen kiintolevyllä ainakin 16Tt saakka. Mukana seuraa siis virtalähde (tulo: AC 100-240V -50660Hz, lähtö 12V/2A), jonka tuottamalla virralla onnistuu sitten myös 3,5 tuuman pöytäkoneen käyttö.

Mukana tulee kuplamuoveissa kuvan mukainen SATA-sovitin, virtalähde sekä virtalähteeseen sopiva liitin, joka sopii taas SATA-sovittimeen kuplamuoveissa turvallisesti pakattuna.


Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse kokonsa vuoksi S-Pakettina tai noutona aikataulujeni puitteissa Vantaan Metsolasta.  Postitoimituksessa lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15,90 €
Sulkeutuu 37 vrk 15 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15,90 € Sulkeutuu 37 vrk 15 h 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.