Kuvaus


USB-C MultiPort -adapteri USB, HDMI ja USB-C: Tämän sovittimen avulla voit peilata MacBookin näyttöä TV:hen tai näyttöön jopa 4K-tarkkuudella. Voit myös liittää latauskaapelin USB-C-porttiin ladataksesi Macbookisi ja muita USB-C-laitteita.

Tekniset tiedot:
* Väri: hopea
* Materiaali: alumiiniseos, alumiininen metallikotelo
* Paino noin 42 grammaa
* Tuotteen tuloliitäntä: USB 3.1 Type C (DP-tila)
* Tuotteen lähtö: USB3.1/F + HDMI/F + USB3.0*1

3-in-1-USB-C-porttisovittimella voit kytkeä USB-C-laitteen, kuten MacBookin, Chromebookin, PC:n tai vaikka USB C-yhteensopivan Android-puhelimen, HDMI-näyttöön ja kytkeä samalla USB A -laitteen tai USB-C-latauskaapelin.

Ensiluokkainen muotoilu: Alumiinikotelo(väri silver/hopea, noin 5 x 5,5 cm) antaa sovittimelle pitkän käyttöiän, paremman lämmönpoiston ja tyylikkään pinnan. Erinomainen signaalin suorituskyky USB-C-portin ja hyvän kaapelin(kaapeli+portti noin 11,5 cm) ansiosta.

Plug and play: Ajureita ei tarvita.

HDMI-portti: 4K2K-tarkkuus
Siirrä HD-ääni ja -video tietokoneelta, puhelimelta tai vaikka tablet-laitteelta HDMI-näyttöön suoratoistoa ja pelaamista varten jopa 4K (4096 × 2160) / 2160p (4K) ultraHD-resoluutiolla. Tukee myös 1080p, 720p, 480p ja muita formaatteja. Yhteensopiva HDMI 1.4: n ja aikaisempien versioiden sekä HDMI-äänen kanssa. Puhelimen, tabletin tai tietokoneen tulee tukea HDMI-siirtoa! Kaikki puhelimet esimerkiksi eivät tue, vaikka C-liitäntä laitteesta löytyisikin. Esimerkiksi OnePlus 7 Pro tukee.

USB-C 3.1 -portti: Pikalataus USB-PD:lla.
Virtalähde tietokoneelle, matkapuhelimelle tai tablet-laitteelle kytkemällä USB-kaapeli. Tämän portin kautta voit myös ladata laitteen käyttäessäsi HDMI-porttia. Itse testasin OnePlus 7 Pro ja lataa hyvin, mutta laturissa tulee olla siis USB-PD. USB-C-portti tukee vain lataamista, ei tiedonsiirtoa.

USB 3.0 -portti: korkea tiedonsiirtonopeus
Enintään 5 Gbps siirtonopeudella voit liittää olemassa olevat USB-laitteet, kuten näppäimistö, hiiri, kiintolevy tai flash-muisti iPhonen tai muiden laitteiden synkronoimiseksi. Taaksepäin yhteensopiva USB2.0:n kanssa.

Tuotepaketti sisältää yhde tämän kohteen sovittimen.



Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse mahdollisuuksien mukaan kirjeenä. Postitoimituksessa hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


13,90 €
Sulkeutuu 5 vrk 5 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

13,90 € Sulkeutuu 5 vrk 5 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.