Tuote on myyty käyttäjälle Kepa hintaan 15 €

Kuvaus

Acer merkkinen 23 tuuman LCD televisio / monitori. 

 

Noin vuonna 2010 Verkokkauppa.comista ostettu näyttö, joka tukee NTSC, PAL ja RGB videosignaaleja. Tavallisten eurooppalaisten pelikonsolien lisäksi tällä pystyy pelaamaan värillisenä myös japanilaisia ja amerikkalaisia konsoleita, jotka eivät tue eurooppalaista RGB tai PAL standardia.   

 

Kunto on toiminnalisesti aika hyvä, mutta joitain puutteita on.

Kuvanlaatu on hyvä. Myös äänet kuuluu ok. Kumpikaan kahdesta HDMI-portista ei kuitenkaan toimi. Alun perin ne toimivat, mutta ovat sittemmin kuluneet käytössä, eivätkä ota enää kontaktia. Muut liitäntäportit sen sijaan toimivat yhä hyvin.

Kaukosäädin tulee mukana, mutta se on puolikuntoinen. Paristoluukun kannen kiinnike on rikki, joten siihen on laitettava teippiä, jotta luukku pysyy kiinni. Luukkua voi joskus joutua hiukan painamaankin, jotta paristot ottavat kontaktin ja kaukosäätimen signaalit lähtevät. Muutenkin kaukosäädin on kulunut, eikä kovin responsiivinen, mutta on se suhteellisen käyttökelpoinen edelleen. En muuten olisi tätä TV:tä myyntiin laittanutkaan.

Osa tärkeimmistä napeista löytyy myös monitorin etupanelista, mm. volume ja kuvanlähteen valinta.  

 

Ulkoisesti kunto on kohtalainen. Yläreunassa on huomattavasti ruskeaa teipinjäännettä. (TV:n päällä oli aiemmin Wii sensor bar teipattuna kiinni.) Muuallakin on pientä kulumajälkeä. 

 

Monitori tukee 16:9 ja 4:3 kuvasuhteita. Liitäntöjä löytyy scart, VGA, komponentti (YPbPr), AV komposiitti ja 3.5mm kuulokeliitäntä. HDMI-portit eivät siis toimi. VGA:ta en ole testannut. Muut liitäntäportit toimii hyvin.

Scart-liitäntä tukee RGB:tä, komposiittikuvaa ja jopa SVHS kuvasignaaliakin. Vaikka tässä ei ole varsinaista SVHS liitäntää, olen pelannut tällä onnistuneesti esim. japanilaista N64 konsolia sen SVHS kuvajohtoa käyttäen, kun välissä oli vielä pieni SVHS-scart adapteri. Paras kuva mitä N64 konsolista olen nähnyt, lukuunottamatta RGB modattuja konsoleita. Usa tai Japani 3DO konsolistakin tällä saa hyvän kuvan SVHS johtoa ja scart-adapteria käyttäen.

 

Hakusanat: Nintendo, Playstation, Sega, retro 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.3.2024 16:24
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.