Kuvaus

Kun Peacemaker-pistoolinluoti osuu, se litistyy, repii lihaan ammottavan aukon, murskaa tielleen osuvan luun ja käyttää ruumiissa kyntäessään liike-energiansa loppuun viimeistä pisaraa myöten. Peacemaker ei ole erikoisen tarkka, ellei sitä pitele voimakas ja vakaa käsi. Mutta radiohytin pöydällä lepäävä käsi oli vakain, mitä olin koskaan nähnyt, ja minuun suunnattu pistooli istui siinä varmasti kuin marmoripatsaan kädessä. Toivoin hartaasti, että Samuel Coltin päähän olisi pälkähtänyt keksiä jotain muuta – jotakin hyödyllisempää, hakaneulan tapaista.

Philip Calvert, Englannin salaisen palvelun agentti, on joutunut tosi kiperään tilanteeseen. Niin tapahtuu neljä päivää kestävän seikkailun aikana kerran toisensa jälkeen, upealla huvipurrella, jyrkällä luodolla uhkaavana kohoavassa linnassa, merentutkimusalukseksi naamioidussa risteilijässä. Philip Calvert on ottamassa selvää, miksi Skotlannin rannikolla on kadonnut kultaharkkoja kuljettavia laivoja. Hän on nitistämässä kansainvälistä rikosliigaa, joka ei kaihda mitään. Tarpeen tullen ei myöskään Philip Calvert kaihda mitään.

312 sivua, kovakantinen. WSOY, 1969. Kansipapereiden reunoissa kulumaa, 1 n. 2 cm. repeämä paikattu teipillä. Etukannen sisäpuolella ostohinta 13 markkaa. Muuten hyväkuntoinen kirja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 27 vrk 17 h 29 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 27 vrk 17 h 29 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.