Kuvaus

Paluu tulevaisuuteen / Back to the Future Trilogy (Blu-ray) Deluxe Delorean Edition

Sisältää auton ja trilogia boxin mutta EI SISÄLLÄ CERTIFIGAATTIA

ISOMMASSA PAHVIBOXISSA KULUMAA

Sisältää seuraavat elokuvat:

Paluu tulevaisuuteen / Back to the Future

Nuori Marty McFly (Michael J. Fox) saa viestin tiedemiesystävältään Emmett L. "Doc" Brownilta (Christopher Lloyd), jossa häntä pyydetään osallistumaan pieneen tieteelliseen kokeeseen tulevana yönä.

Martylla on edessään parikin pientä yllätystä, ennen kuin onnistuu siirtymään vuoteen 1955, jossa hän ensimmäiseksi tapaa omat teini-ikäiset vanhempansa.

_______________________________________________

Paluu tulevaisuuteen osa II / Back to the Future Part II

Marty ja Doc (Michael J. Fox ja Christopher Lloyd) ovat juuri toipuneet ensimmäisestä aikamatkaseikkailustaan, kun he syöksyvät jälleen avaruuden ja ajan jatkumoon. Tällä kertaa he yrittävät hienosäätää vuoden 2015 tulevaisuutta.

Kurjistuneessa Hill Valleyssä kukkoileva Biff Tannen on rikas, vaikutusvaltainen... ja Martyn isä! Heidän ainoa mahdollisuutensa on palata vuoteen 1955 aloittamaan kaikki alusta. Pystyvätkö Doc ja Marty korjaamaan menneisyyttä saamatta aikaan universumin repivän aikaparadoksin?

Elokuvantekijät Steven Spielberg ja Robert Zemeckis tarjoilevat taas uuden kierroksen kekseliään hauskaa vauhdikasta toimintaa elokuvassa Paluu tulevaisuuteen II!

_______________________________________________

Paluu tulevaisuuteen osa III / Back to the Future Part III

Doc Brown on päättänyt tehdä unelmastaan totta ja siirtyä elämään 1880-luvun villiin länteen. Hän on kuitenkin vähällä saada ennenaikaisen lopun, joten Marty matkustaa takaisin menneisyyteen pelastamaan häntä.

On kuitenkin yksi ongelma. Doc on niin ihastunut opettajatar Clara Claytonin (Mary Steenburgen), että hänestä on tullut hieman hajamielinen.

Nyt on Martyn tehtävä pitää Doc erillään hankaluuksista, saada DeLorean käyntiin ja palauttaa menneisyys, nykyisyys ja tulevaisus takaisin raiteilleen, jotta kaikki pääsevät aikaan ja paikkaan, johon he kuuluvat!

_______________________________________________

Ohjaus: Robert Zemeckis

Pääosissa: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Crispin Glover, Thomas F. Wilson, Claudia Wells, Billy Zane, Elisabeth Shue, Mary Steenburgen

Kesto: 1 h 51 min / 1 h 44 min / 1 h 53 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 3 h 33 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

85 € Sulkeutuu 7 vrk 3 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.