Kuvaus

Ei suomenkielistä tekstitystä

Yhdessä levyssä pientä jälkeä

Bergerac on BBC:lle vuosina 1981–1991 tehty, 87 jaksoa käsittävä brittiläinen rikosdraamasarja. Sarjan idea oli Robert Banks Stewartin, käsikirjoituksesta vastasivat hänen lisäkseen Jeffrey Caine ja Nick McCarthy.

Komea, mietteliäs ja omapäinen rikosylikonstaapeli Jim Bergerac (John Nettles) Jerseyn ulkomaalaisvirastosta on yksi kaikkien aikojen suosituimmista tv-etsivistä. Tässä sarjassa on kaikkea: vauhdikasta menoa, nerokkaita juonenkäänteitä, hienoja henkilöhahmoja ja verrattomia maisemia.

Jim Bergerac, jonka suosio perustuu yhtä paljon hänen inhimillisiin heikkouksiinsa kuin vahvuuksiinsakin, on raitistunut alkoholisti ja kivenkova, omia polkujaan kulkeva ammattilainen.

Sarjan kulisseina on Englannin kanaalin kaunis Jerseyn saari. Bergeracin työkenttä onkin kerrassaan hätkähdyttävä: aurinkoinen lomasaari ja miljonäärien veroparatiisi, jossa on hengähdys Englantia ranskalaisin maustein.

Siellä, missä on rahaa, on myös rikoksia, ja Bergeracin tutkimukset vievät hänet satamakahviloihin, korkeilla kallioilla seisoviin kartanoihin ja syrjäisiin poukamiin.

Sisältää sarjan 4. tuotantokauden kaikki 10 jaksoa.

Pääosissa: John Nettles, Terence Alexander, Sean Arnold, Deborah Grant, Louise Jameson, Cécile Paoli, Celia Imrie, Thérèse Liotard

Kesto: 518 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 11 h 5 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,90 € Sulkeutuu 66 vrk 11 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.