Kuvaus

-Canon R kamerarunko, peilitön kinokennolla. Rf-bajonetti. Rungolla kuvattu nyt aika tarkalleen 3000 kuvaa, suurin osa otettu sähköisellä sulkimella, joten voi sanoa, että kamera on melkein käyttämätön. Erittäin siistissä kunnossa. Tällä voi kuvata myös slow motion-videota.

-Canon Rf 24-105mm/4-7.1 IS STM objektiivi.

-Alkuperäinen erinomaisessa kunnossa oleva akku ja laturi. HUOM! Kuvasta peitetty tarvikelaturi, joka ei kuulu kauppaan.

-Canon BG-E22 akkukahva, jonka mukana ei mitään tarvikkeita. HUOM! Eri ilmoituksella myynnissä samanlainen akkukahva, jossa lisäksi myös laturi, tämä ei siis ole sama yksilö joka toisessa ilmoituksessa.

Alkuperäinen ostopakkaus ohjekirjoineen, tulpat rungolle ja objektiiville. Myös ostokuitti rungolle/zoomille löytyy. Firmwaret rungon/objektiivin/akkukahvan osalta ajan tasalla.

SD-kortti Kingston 256 GB tulee mukaan.

 

Optiot (kuva 3). Sopivalla lisähinnalla voi ostaa mukaan adaptereita. Löytyy:

EF-RF adapteri, jossa toimii kaikki sähköiset toiminnot, eli perinteiset Canonin objektiivit toimii tässä kuten pitääkin. Tässä adapterissa on myös irroitettava jalustakierre, mutta tätä jalustakierrettä ei voi käyttää yhdessä akkukahvan kanssa, on liian lähellä akkukahvaa niin ettei saa jalustaan kiinni, muuten se ei haittaa käyttöä.

M42-kierreobjektiiveille, ja Nikon F-objektiiveille (aukonsäätörenkaalla varustetut objektiivit). Konica AR ja Fujica X-adapterit eli filmiajan objektiiveille.

2-osainen loittorengassarja 31mm RF-bajonetilla, kaikki sähköiset toiminnot toimii.

Optio viimeinen kuva:  Canon RF 28mm/2.8 pannukakkuobjektiivi. Muutamia kuvia otettu, virheetön. Mukana kaikki mitä uutenakin, myös ostokuitti.

Kohteesta voi esittää asiallisen tarjouksen. Jos haluat jättää paketista pois akkukahvan, tai teet tarjouksen optiot mukaan lukien, mainitse se tarjousta tehdessä. Kysymysosio ei ole tarjouksien tekemistä varten, joten niitä en huomioi.

Vaihdossa kelpuutetaan pienempikennoinen R-sarjan runko, mutta siinä tapauksessa optiona olevat adapterit ei ole myynnissä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 94 vrk 9 h 19 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 450 € Sulkeutuu 94 vrk 9 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.