Kuvaus


Tässä kohteessa myynnissä Essager autolaturi. Soveltuu erityisesti erinomaisesti uudemmille tableteille ja älypuhelimille USB A / USB C-tyypille. Toki on myös yhteensopiva alaspäin vanhempien laitteiden kanssa niiden kapasiteetin puitteissa. Muistathan käyttää laadukasta kaapelia, jotta nopea lataus onnistuu!

  • QC / PD-pikalataus
  • Tukee kahden portin nopeaa latausta samaan aikaan maksimissaan 36 W kokonaisteho, joka on jaettu porttien kesken.
  • Digitaalinäytöllä auton akun jännite - akun jännitteen reaaliaikainen näyttö
  • Tukee useita laitteita, kytke ja lataa: navigaattori, ajotallennin, tabletti, puhelin jne.
  • Tukee 12V-24V

Päätelaiteen(puhelin, tietokone, tabletti ym.) ja kaapelin tulee luonnollisesti tukea myös pikalatausta ja tämän laturin specsejä. Tämän laturin lataustehot ja nopeudet(ihanneoloissa 36W pikalataus) on saatu ja toteutettu ihanneolosuhteissa laboratoriossa. Silti nopeimpia latauksia tukevat päätelaitteet ja laturit pääsevät lähelle parhaita nopeuksia, mutta en voi tietystikään luvata, että sinun laitteesi tukee täyttä tehoa. Se tukee sitä, minkä sinun kaapelisi ja laitteesi tarjoaa mahdolliseksi.

Kolme elementtiä nopeaan lataukseen:
1. Laitetuki - nopea lataus
2. Kaapeli tukee nopeaa latausta
3. USB-laturi tukee nopeaa latausta. 


Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse S-postipakettina laitteen ympyrän koon 3,3cm vuoksi tai noutona Vantaan Metsolasta minun aikataulujeni puitteissa(noutot yleensä onnistuvat 13-17 tai/ja 21-23 välisenä aikana. Postitushintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

    Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

    Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


    Näytä lisää Näytä vähemmän

    Osta heti


    11,90 €
    Sulkeutuu 77 vrk 18 h 45 min
    Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

    Osta heti

    Lisätiedot

    Maksaminen ja toimitus

    11,90 € Sulkeutuu 77 vrk 18 h 45 min

    Myyjän muut ilmoitukset

    Katso lisää

    Kysymykset

    Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
    Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.