Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Francois Truffaut Collection muoveissa

Sisältää seuraavat elokuvat:

Fahrenheit 451

Fahrenheit 451 sijoittuu lähitulevaisuuteen, jossa ihmismieliä hallitaan rauhoittavilla lääkkeillä ja TV:n aivottomilla saippuaoopperoilla.

Palomiesten tehtävänä ei enää ole tulipalojen sammuttaminen vaan niiden sytyttäminen. Vastarintaa pelkäävä hallitus on kieltänyt kirjallisuuden ja uppiniskaisten kansalaisten kätkemät kirjat poltetaan tuhkaksi.

Palomies Montag (Oscar Werner) tekee työtään turhia kyselemättä, kunnes hän kohtaa Clarissan (Julie Christie kaksoisroolissa), joka saa hänet ajattelemaan toisin.

Tutustuessaan kirjojen kansien väliin kätkeytyviin kiellettyihin maailmoihin Montag asettaa oman henkensä alttiiksi.
_________________________________________________

Mississipin velho / La sirène du Mississipi

Yksinäinen nuori miljonääri Luis Mahé (Jean-Paul Belmondo) hoitaa tupakkaplantaasiaan Réunionin helteessä ja kaipaa vierelleen vaimoa.

Hän kihlautuu kirjeitse nuoren ranskalaisen Julie Rousselin kanssa, mutta kun nuorikko (Catherine Deneuve) saapuu saarelle häiden aattona, hän ei muistutakaan kirjeessä lähettämäänsä kuvaa.

Naisen kauneuden lumoamana pahaa-aavistamaton Luis solmii kuitenkin avioliiton. Kahden toisilleen vieraan ihmisen välille syttyy intohimoinen suhde. Vasta häiden jälkeen Luisille selviää, että hänen tuore vaimonsa ei olekaan se keneksi itseään väittää...
_________________________________________________

Morsian pukeutui mustaan / La mariée était en noir

Nuorella ja kauniilla Juliella (Jeanne Moreau) on kylmäverinen suunnitelma. Sulhasensa menettänyt morsian pukeutuu kostajan mustaan viittaan ja matkustaa kohtaamaan rakkaansa murhaajat yhden toisensa jälkeen.

Mutta miksi mies, jolla ei ollut vihollisia, surmattiin hääpäivänään? Totuuden valjetessa syylliset saavat kokea mustan lesken koston nahoissaan
_________________________________________________

Mies joka rakasti naisia / L´homme qui aimait les femmes

Bertrand Morane (Charles Denner) ihastuu helposti: pehmeä ääni puhelimessa, tuulessa hulmahtava hiuskiehkura tai helman alta paljastuva nilkka saattavat viedä hänen sydämensä mennessään.

Herättääkseen haluamansa naisen huomion Bertrand tekee melkein mitä tahansa – romuttaa autonsa tai jäljittää kaunista sääriparia maan ääriin. Mutta saavutettuaan ihailunsa kohteen hän siirtyy taas tavoittelemaan seuraavaa kaunotarta.

Vaikka naiset lankeavat Bertrandin lumoihin yksi toisensa jälkeen, tämän viisastelevan sydämen suurin uhri on kuitenkin mies itse

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


55 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.5.2024 17:42
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.